Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SUZUKI маниаци на офроад събора в Белоградчик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: SUZUKI маниаци на офроад събора в Белоградчик

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
    Белата имал една хубава виличка, тааа зимата като стане студено, мокро и кално...ще дойдем да проверим гостоприемството на заралий и тази година
    Ми ние тази виличка я знаем какви паржоли ядохме там нема да ти казвам.
    ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
      Ми ние тази виличка я знаем какви паржоли ядохме там нема да ти казвам.
      Еххх, не дразни сега дееее Споко, и ние ще дойдем да проверим какви ги вършите там.Нека да застудее и ще мислим за дата
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Привет!
        А..аааа и аз идвам...стига да съм свободен...
        Пък и той Белата каза, че ще черпи...с люта Заралийска ракия...
        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
        .................................................................................................
        Е. Абу

Коментар

Аз също ще съм там нали съм заралийски зет, дет се вика на половина съм тамошен. А ако има мед и кърабии грешка бисквити ще има и други желаещи.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Mitev Преглед на мнение
            Аз също ще съм там нали съм заралийски зет, дет се вика на половина съм тамошен. А ако има мед и кърабии грешка бисквити ще има и други желаещи.
            Калпазани стига сте спамили, я да си направим нова тема "Зимна Сузуки Среща" и да пишем там

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Mitev Преглед на мнение

Бреее....кои ли ще са тия тоз път,без бисквити не тръгвам на никви сбирки

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                Бреее....кои ли ще са тия тоз път,без бисквити не тръгвам на никви сбирки
                То добре че е Хънтера да ви носи мед за бисквитите и краставички за ракията, без него сте за никъде

Коментар

Ракията требе да е люта,и преди разходката която ще спретна,че инак някои може и да не се навият да влезем в гората,па кал колкото искаш има там,кво ше праите с новите паркетници не знам,те тея бяхме на пьржолките....
                  Прикачени файлове
                  LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                  Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                    Ракията требе да е люта,и преди разходката която ще спретна,че инак някои може и да не се навият да влезем в гората,па кал колкото искаш има там,кво ше праите с новите паркетници не знам,те тея бяхме на пьржолките....
                    Аааа Бела, недей така Бургазлий кога сме се излагали Вярно че имаме няколко паркетника, ама те малко по малко се "лекуват"

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                      То добре че е Хънтера да ви носи мед за бисквитите и краставички за ракията, без него сте за никъде
                      Да,че и ракията му излочихме,ма сам си е виновен,що я дава
                      Бог да го поживи да е жив и здрав цял живот

Коментар

Май е време някой модератор да раздели темата че се по - промени малко.

Коментар

Привет!
                          Здравейте момчета...
                          Ако трябва пак ще донеса и ракийка и мед и курабийки ще напазаря...
                          Ма вий ся ко да не си помислихте, че съм пчелар...аз чили не гледам...ми лани бях на лов в гората и срешнах една мечка...кучетата далеко пусиите дълги и аз кво нали съм ерген...
                          Та от тогава всяка сутрин баба меца ми носи по едно бурканче мед...
                          Кво да правя...чувещинка...то по хората ходи....
                          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                          .................................................................................................
                          Е. Абу

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X