Обява
Свий
Няма добавени обяви.
SUZUKI маниаци на офроад събора в Белоградчик
Свий
X
-
SUZUKI маниаци на офроад събора в Белоградчик
Тагове: Няма
-
Ами да беше дошъл при шатрата , ти дойде с нас и се покри -изпусна голям купон.Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеИ аз бях там. Ядох, пих и се веселих. Страхотно преживяване, ама от масата, под шатрата, нямаше как да снимам.

Бургаската и Старозагорската група нещо се покрихте надявах се да направим голямо шоу и да се поопознаемПоследно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 08-09-08, 19:31.ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!
Коментар
-
До: SUZUKI маниаци на офроад събора в Белоградчик
Привет!
Искрено съжалявам, че не можах да дойда...
Няма как...бях на работа...
Надявам се догодина...
Ама хайде слагайте снимки, че и ние дето не сме присъствали да видим нещо...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Кайо, няма как, някой път не може да правим това, което ни се иска. Видя, че не бях сам и трябваше да се съобразявам с хората, които водех с мен. Не че не ги зарязах на другия ден да разглеждат забележителностите, та аз да съм на събора, ама....Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнениеАми да беше дошъл при шатрата , ти дойде с нас и се покри -изпусна голям купон.
Коментар
-
Е защо не стана за малко ?Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеИ аз бях там. Ядох, пих и се веселих. Страхотно преживяване, ама от масата, под шатрата, нямаше как да снимам.

Бандата немаше да избега
особено сещаш се кой
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Сещам се, много ясно. Даже и след мен остана. Ама едва ли помнишПървоначално публикуван от stariat Преглед на мнениеЕ защо не стана за малко ?
Бандата немаше да избега
особено сещаш се кой

Коментар
-
Важното е че се държахме културно и никой не обидихме.Е малко пропуснахме пограмата ама следващия път па ше наваксаме.
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Това са снимките .https://htftp.offroad-bulgaria.com/g...0%b8%d0%ba.wmv от събора.SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
SUZUKI JIMNY 1.3 16V
JEEP WRANGLER 2.5
JEEP CJ 7 2.5
Коментар
-
Много далече колега, а за шоуто ще го направим на някоя от Сузуки сбирките.Зима идва, може да направим едно гости на Старозагорци и да си спретнем малко забавления в калтаПървоначално публикуван от кайо Преглед на мнениеАми да беше дошъл при шатрата , ти дойде с нас и се покри -изпусна голям купон.
Бургаската и Старозагорската група нещо се покрихте надявах се да направим голямо шоу и да се поопознаем
Време е да помислим за поне една зимна Сузуки сбирка
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Да ама гледайте този път да дойдете да не сме си само София и Стара Загора пак.Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнениеМного далече колега, а за шоуто ще го направим на някоя от Сузуки сбирките.Зима идва, може да направим едно гости на Старозагорци и да си спретнем малко забавления в калта
Време е да помислим за поне една зимна Сузуки сбирка
ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнениеДа ама гледайте този път да дойдете да не сме си само София и Стара Загора пак.
ЕИИИ какво чувам тука нещо за зимата да мислим аа , този път щесе постараем всичко дае на ниво ито поне три дни...

Съжалявам че никои от нас не доиде ,ама поне аз бях много зает-пък и се съвпадна с едно състезание ,което аз не изтървам.
Коментар
-
Белата имал една хубава виличка, тааа зимата като стане студено, мокро и кално...ще дойдем да проверим гостоприемството на заралий и тази годинаПървоначално публикуван от кайо Преглед на мнениеДа ама гледайте този път да дойдете да не сме си само София и Стара Загора пак.
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар