Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко въпроси за Самураи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Малко въпроси за Самураи

(TARAN)---Бях обещал на твоя човек твърдо таванче на скромна цена,офертата още сие в сила ако може дамисе обади.
    Между другото ако желае мога дасе нагърбя за около 20тина дена даму отстраня всички дефекти срещу договаряне .
    И разбирасе всичко щее по желание на клиента......
    Поздрави.
    boko
    Jeeep---KIA
    https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Първоначално публикуван от GITS Преглед на мнение
      Ако още търсиш рамена за чистачките мога да ти кажа, че стават от Трабант-че.
      100% - изпробвано!!! има ги и никелирани
      Е,това се казва жокер ...
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнение
        (TARAN)---Бях обещал на твоя човек твърдо таванче на скромна цена,офертата още сие в сила ако може дамисе обади.
        Между другото ако желае мога дасе нагърбя за около 20тина дена даму отстраня всички дефекти срещу договаряне .
        И разбирасе всичко щее по желание на клиента......
        Поздрави.
        Утре ще му кажа за тавана.Дефектите,ги оправям малко по малко,кажи-речи за по бира...Нали е приятел .Оказа се,че е касметлия,съединителя е наред,италянеца беще монтирал калпаво жилата-беше пречупено и май,не се връщаше както трябва.
        Намерил си е седалки от Корса-като изсъхнат след прането ще ги накичим в Скокауецо и да го яхва.

Коментар

Първоначално публикуван от GITS Преглед на мнение
          Ако още търсиш рамена за чистачките мога да ти кажа, че стават от Трабант-че.
          100% - изпробвано!!! има ги и никелирани
          Взе ми го от устата. Аз карам с такива и като превътят трябва да се попритегнат. Понякога калта им идва в повечко.
          Прикачени файлове
          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
            Утре ще му кажа за тавана.Дефектите,ги оправям малко по малко,кажи-речи за по бира...Нали е приятел .Оказа се,че е касметлия,съединителя е наред,италянеца беще монтирал калпаво жилата-беше пречупено и май,не се връщаше както трябва.
            Намерил си е седалки от Корса-като изсъхнат след прането ще ги накичим в Скокауецо и да го яхва.
            Откакто смених седалките направо стана друга возията.
            Новите са Туристическо РЕКАРО от Опел АСТРА и добре държат задника като заподскача.
            Прикачени файлове
            Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
            http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Така,днеска взехме два вида трабантски чистачки и...греда...не станаха.Явно недоразумението произлиза от това,че този е Сантана-испанската сглобка.Чистачките са като на повечето коли-с конуни шлици и отгоре резба за гаика.Само дето конучето е много тънко.
              Монтирах му шофьорската седалка от Оел Крса.
              Купи си и нови гуми -Ласа компетус 4Х4-извади доста добра стоика с тях .
              Прикачени файлове

Коментар

Колега аз онзи ден си взех от Вартбург. Точно на вартбурга са на конус но не с гайка , а с конусна втулка и отгоре гайка да обира конуса и са много тънки та се наложи да ги разпробия да ми станат, отвора е около 6мм .
                Надявам се да ти станат.
                Виждам че си от София. Та магазинчето се намира при стадион Септември в Красна поляна. По точно мога да ти намера ако те интересува и името на улицата! е то това е адреса http://bgmaps.com/map.asp?sid=63379a....x=0&s.y=0&s=3
                Последно редактирано от Sam40; 02-10-08, 21:52.
                [SIGPIC][/SIGPIC]
                SJ 413

Коментар

Първоначално публикуван от Sam40 Преглед на мнение
                  Колега аз онзи ден си взех от Вартбург. Точно на вартбурга са на конус но не с гайка , а с конусна втулка и отгоре гайка да обира конуса и са много тънки та се наложи да ги разпробия да ми станат, отвора е около 6мм .
                  Надявам се да ти станат.
                  Виждам че си от София. Та магазинчето се намира при стадион Септември в Красна поляна. По точно мога да ти намера ако те интересува и името на улицата! е то това е адреса http://bgmaps.com/map.asp?sid=63379a....x=0&s.y=0&s=3
                  Явно,требе да се види наживо този тунинг,че нещо не не мога да се справя .

Коментар

Няма проблеми да го видиш, днес съм в София. Но утре изчезвам за няколко дни. Ако имаш желание звънни на тел. 0878 260 761 и ще се видим. Валери
                    [SIGPIC][/SIGPIC]
                    SJ 413

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X