Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Твърд таван за самурай !?!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Твърд таван за самурай !?!?

Първоначално публикуван от vencata Преглед на мнение
    мерси братле за инфото ,но аз пак неразбрах каде го видя тавана за 900$
    ...?

даи ми линка където си го видял въпросния таван за около 900$ да го разгледам защото аз oще никъде не го намирам
    Последно редактирано от vencata; 11-09-08, 18:26.

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
      )забравих ника му, тук от този подфорум (Симеон се казва твоя човек) "сузуки" се занимава със стъклопласти.предполагам..че тои ще може да ти стъкми такъв твърд таван .и ще ти излезе еднозначно доста по евтино от това което се предлага за маи около 900 $ нали...(?) и да стане твоето автомобилче като "Армеиското Самураиче" ..
      П.С. иначе е много яко направено

ами значи аз се поразрових доста из нета! разбрах ,че въпросния самурай е от Румъния ,намерих техен офроуд форум подобен на нашия и след крадко разцъкване в него разбрах ,че този със самурая пише там!!! лично с него неможах да се свържа ,но пуснах тема и питах за тавана , един от администраторите отговори ,че се познава с момчето и тоя си е купил тавана от Германия за 1300ЕВРО и направо се облещих

та някой може ли да ми даде телефон на този Симеон които се занимава със стъклопласти за който говореше колегата "lcr" за да се свържа с него и да ми пообясни до каква степен може да го направи същия

за радост поне намирех много снимки на самурая и тавана се вижда добре от всички страни
      Прикачени файлове

Коментар

[QUOTE=vencata;466752]...?

Коментар

[QUOTE=vencata;483520]
          ...?
          [QUOTE=vencata;466752]...?

Коментар

Хубави таванчета си си харесал колега ама като им гледам ръбовете отзад в горната част и особенно този без страничното стъкло и че са сложени на тунингована кола е ли е възможно да са поръчкови и за това да не ги намираш.
            Дано ги откриеш някъде.Успех.

Коментар

ами и аз това си мислех че е поръчков и техния защото единствените 2 самурая с такива тавани които съм виждал са този по-горе който съм качил зеленикавия и този по -лачения който качих последно но и двата са от Румъния.не съм сигурен но май са и на един и същи човек...както и да е .

та дайте идея кой може да го направи кадърно и наистина да му се занимава за да го изпипа до детайли ?

Коментар

имате ли идея?

Коментар

ами значи аз се поразрових доста из нета! разбрах ,че въпросния самурай е от Румъния ,намерих техен офроуд форум подобен на нашия и след крадко разцъкване в него разбрах ,че този със самурая пише там!!! лично с него неможах да се свържа ,но пуснах тема и питах за тавана , един от администраторите отговори ,че се познава с момчето и тоя си е купил тавана от Германия за 1300ЕВРО и направо се облещих

та някой може ли да ми даде телефон на този Симеон които се занимава със стъклопласти за който говореше колегата "lcr" за да се свържа с него и да ми пообясни до каква степен може да го направи същия

за радост поне намирех много снимки на самурая и тавана се вижда добре от всички страни
                  ще ти дам негови координати...в понеделник...? става ли...???ако мога да бъда полезен звънкаите. аз пък правя брони , степенки и други изделия за джипките от желязо
                  иначе..ЕГАТИ ЯКИЯ САМУРАИ ! тва нещо е станало по готино от каквото и друго да е офроуд добиче ! дано двигателя да подобава на визията и стилът МИЛИТЪРИ
                  понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                  JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                  Honda Shadow VLX 600 - 1999
                  FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                  Влади

Коментар

ами благодаря ти колега аз небързам ,но много съм се навил да стане супер тавана! не бързам щото от 3 години съм с "леко" капещ таван и не е проблем да изчакам няколко дни.по-натам и аз 100% ще си слагам брони и степенки и ще се обърна към теб

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X