Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още една Витара ходи по горите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Още една Витара ходи по горите

а не е ли рано за блокажи? все пак,като че ли една лебедка ще и дойде по-добре!
    ама ти си знаеш де

.

Коментар

LSD-то си е много добро нещо виждал съм витара с LSD как се представя в калта.Във форума се продаваше чисто ново LSD за витара виш потърси.А аз си мисля от някоя дълга база на части да се вземе направо целия мост и да се постави на късата предавателните числя би трябвало да са същите
      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Колега честито и от мен. витарката изглежда супер след промените да си я каръш със здраве и без проблеми.
        Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Благодаря на всички.
          Не е рано, само сезона не е най-подходящия На разположение има още една Витарка, която е с лебедка, на нея се разчита да вади тази Когато излезе от бокса ще поставя и нейни снимки.
          Първоначално публикуван от stoian_qnkov Преглед на мнение
          а не е ли рано за блокажи? все пак,като че ли една лебедка ще и дойде по-добре!
          ама ти си знаеш де

.

Отностно
          Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
          Най-евтино ще ти дойде да завариш дифа. Ама дали ще те устройва?
          Според мен при покупка на блокаж не трябва да се водиш от цената, а от това какъв тип ти трябва и колко ще е подходящ за твоите цели
          Погледни LockRight
          мисля си за LockRight, сякаш за Витара са най-скъпи, а мисля за два автомобила и съответно за 4 моста , заварката на диф-а не ми допада за сега

Колегата :
          Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнение
          LSD-то си е много добро нещо виждал съм витара с LSD как се представя в калта.Във форума се продаваше чисто ново LSD за витара виш потърси.А аз си мисля от някоя дълга база на части да се вземе направо целия мост и да се постави на късата предавателните числя би трябвало да са същите
          ме накара да преосмисля нещата поне за единия автомобил.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X