Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не ми работи нивомера за горивото.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не ми работи нивомера за горивото.

Не знам дали така се казва на стрелката, дето показва колко гориво имаш в резервоара. Сипвам, сипвам, а тя все долу стои. От какво ли може да е това? Става дума за Витара 96 година, къса база, 1,6 I, 16V.

До: Не ми работи нивомера за горивото.

прекъснат кабел или лош контакт от датчика към таблото или лоша маса на резервоара, в зависимост от марката и модела (не знам как е на "витара") или под задната седалка или на пода на багажника трябва да има пластмасов капак за достъп до "карантията" на резервоара от там по жицата.... Пак според зависи трябва да има една ( ако е само със стрелка ) или две жици (ако е и с крушка на "резерва") и двете подават напред маса "-"
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
      Не знам дали така се казва на стрелката, дето показва колко гориво имаш в резервоара. Сипвам, сипвам, а тя все долу стои. От какво ли може да е това? Става дума за Витара 96 година, къса база, 1,6 I, 16V.
      При мен е още по-странен проблема.Резервоара ми събира по-малко от предписаното и май ще се окаже че нямам "резерва".Стрелката ми като стигне последната чертичка и съм до там
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Пряк достап от купето до резервояра няма. Трябва да се свалия - няма друг начин, а таман можеш да го почистиш от мръсотиите ватре. Иначе Дядо Владо изброи вероятностите за кабелите

Коментар

Да,Колега,за съжаление резервоара трябва да се сваля...Жичките са две,въпреки,че няма лампа за резерва.Преди да свалиш резервоара обаче е хубаво да видиш дали буксата(при мен черната) не се е разкачила или има лош контакт.На дългата база е зад бронята.Дай "мостче" на тази към таблото,за да видиш дали резервоара ще се "напълни"
          Прикачени файлове
          Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

"Nikman" благодаря и аз за снимките! всяка нова ВЯРНА информация е от полза, а на "Kolonal" ако няма кой и къде да го гледа предлагам канал оборудван с малък флекс и голям чук
            П.С. забравих за другия колега - при старите коли е така приборите застаряват и започват да отчитат по свой си начин, щом все пак показва не е фатално, свикни и с показанията и карай дълги и безаварийни, иначе трябва да сменяш всичко с ново!
            Последно редактирано от дядо владо; 26-08-08, 12:11.
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Дано да съм бил полезен,имам доста снимки на "карантиите" около и в резервоара,така че някой ако има нужда
              Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X