Не знам дали така се казва на стрелката, дето показва колко гориво имаш в резервоара. Сипвам, сипвам, а тя все долу стои. От какво ли може да е това? Става дума за Витара 96 година, къса база, 1,6 I, 16V.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Не ми работи нивомера за горивото.
Свий
X
-
До: Не ми работи нивомера за горивото.
прекъснат кабел или лош контакт от датчика към таблото или лоша маса на резервоара, в зависимост от марката и модела (не знам как е на "витара") или под задната седалка или на пода на багажника трябва да има пластмасов капак за достъп до "карантията" на резервоараот там по жицата....
Пак според зависи трябва да има една ( ако е само със стрелка ) или две жици (ако е и с крушка на "резерва") и двете подават напред маса "-"
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеНе знам дали така се казва на стрелката, дето показва колко гориво имаш в резервоара. Сипвам, сипвам, а тя все долу стои. От какво ли може да е това? Става дума за Витара 96 година, къса база, 1,6 I, 16V.DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Да,Колега,за съжаление резервоара трябва да се сваля...Жичките са две,въпреки,че няма лампа за резерва.Преди да свалиш резервоара обаче е хубаво да видиш дали буксата(при мен черната) не се е разкачила или има лош контакт.На дългата база е зад бронята.Дай "мостче" на тази към таблото,за да видиш дали резервоара ще се "напълни"Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year
Коментар
-
"Nikman" благодаря и аз за снимките! всяка нова ВЯРНА информация е от полза, а на "Kolonal" ако няма кой и къде да го гледа
предлагам канал оборудван с малък флекс и голям чук
П.С. забравих за другия колега - при старите коли е така приборите застаряват и започват да отчитат по свой си начин, щом все пак показва не е фатално, свикни и с показанията и карай дълги и безаварийни, иначе трябва да сменяш всичко с ново!Последно редактирано от дядо владо; 26-08-08, 12:11.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар