Здравейте скоро смених задното гърне на самурая sj413 и сега в купето мирише на изгорели газове.Няма видима причина, дайте идея че зимата идва.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
мирише на изгорели газове
Свий
X
-
До: мирише на изгорели газове
Най-малко вероятна - незатворена или с лошо уплътнение задна врата-затваря се плътно или и се слага здраво уплътнение
По-вероятна - проекцията на купето върху земята е най-общо казано правоъгълник. Ауспуха би трябвало да стига до границата на този правоъгълник, ако остане под колата въздушните вихри при движение вкарват част от газовете в купето - удължава се до границите на купето или му се слага крив кюнец надолу.
Най-вероятна - "невидими" майсторски ръце оставени при ремонта. Пукнатини в не ремотнираната от "майстора" част, лоши заварки, нестегнати скоби - качва се на канал и с лампа в ръка, леви, леви....се оглежда целият ауспух от главата на мотора до дупчицата отзад
Ако нямаш канал и лампа ще ти ги осигуря0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
-
Запуши ауспуха с ръка (и с парцалче, де) докато моторът работи. Ако угасне - добре, продължавай по съветите на дядо владо. Ако продължи да работи, ще започне ясно да съска от пролуките в тръбите. Бързо ще ги намериш.
Вандалски метод (не за дизели!) - с двутактово масло в горивото или направо в цилиндрите (като отвиеш свещите). Дупките бързо ще се обозначат.
Коментар
-
Най-вероятно въздухът го върти и го вкарва вътре (правоъгълника за който дядо владо говори). Имал съм същия проблем и се познава много лесно. Ако отзад джипа е омаслен, обикновенно става на много малки точици, значи това е твоя проблем. Аз го излекувах като със лост изкривих края на ауспуха леко надолу.
Успех.99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнениеНай-вероятно въздухът го върти и го вкарва вътре (правоъгълника за който дядо владо говори). Имал съм същия проблем и се познава много лесно. Ако отзад джипа е омаслен, обикновенно става на много малки точици, значи това е твоя проблем. Аз го излекувах като със лост изкривих края на ауспуха леко надолу.
Успех.) с по малък диаметър тръба - "умниците" давали съвет : сложи по малък диаметър тръба.. и по малко ше започне да харчи
понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар