Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли някой с витара 1.6 16. свободен за утре сутринта за няколко проби?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли някой с витара 1.6 16. свободен за утре сутринта за няколко проби?

Днес майстора при който ми е колата ми каза, че имам сериозен проблем: "Всичко и работи както трябва, а не пали. Ако нещо е развалено - сменяме го и се оправят нещата, но при теб си има искра, има си и бензин и всичко си е ОК, но неще и неще."
    Та въпроса ми е има ли някой, който е готов да жертва няколко часа и да дойде с неговата кола, да пробваме кое от мойте неща работи и при него и въобще - явно трябва да е проба грешка, но да накупя всичко само за да разбера кое е ... не ми се ще - и без това досега съм все на тая система, но се надявам поне тоя път да действам различно някакси
    Някакви идеи имате ли защо може да не пали, при положение, че има искра и бензин? и "всичко работи супер"?
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

До: Има ли някой с витара 1.6 16. свободен за утре сутринта за няколко проби?

аларма,фабричен имобилайзер или компа е влезнал в сервизен режим,щом като механика работи търси проблема по датчици и най- вече компа

Поздрави

Коментар

Пробвах с друг комп още вчера - неще, друга бобина - пак неще.
      Имобилайзер - мисля че няма, но ако се е появил незнайно как, не трябва ли да спира тока или нешо такова?
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

не моята беше с фабрична аларма,върти ток да те убие,и няма палене,слизам имах ключ да изключа алармата,изключих я и запали от раз,та все си мисля че проблема ще е на там,огледай я много внимателно,защото ги крият по калници и всевъзможни дупки.

Поздрави

Коментар

Налягане на горивото, компресия?

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            Налягане на горивото, компресия?
            Да те утепе напрао
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
              не моята беше с фабрична аларма,върти ток да те убие,и няма палене,слизам имах ключ да изключа алармата,изключих я и запали от раз,та все си мисля че проблема ще е на там,огледай я много внимателно,защото ги крият по калници и всевъзможни дупки.

Поздрави
              Между другото имам един ключ, който така и не открих от къде е. Твоя къде го пъхна да я изключиш?
              0888 315 794
              LZ1UPI
              A1 (Rh+)

Коментар

на моята аларма имаше едно като пластамосво черно капаче,като шапка,махаш го и отдолу е патроника,въртиш и се чува едно препукване и лампата на алармата вътре в купето свети постоянно,значи си я изключил,моята беше италиянска GT.

Поздрави

Коментар

Пипахте ли ангренажа , и как се появи проблема ?

Коментар

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
                    Пипахте ли ангренажа , и как се появи проблема ?
                    Ми карам си, паркирам, отивам за 15 мин да си свърша работата, връщам се, паля ... паля.... не паля !! така се появи проблема. Не сме пипали ангренажа.
                    0888 315 794
                    LZ1UPI
                    A1 (Rh+)

Коментар

Колега,гледам си писал,че си сменял бубината за проба(тя не се ли намира в делкото,поне при мен е така-1.6-16V).
                      Аз преди време имах един Опел,на който му изгоря бубината и даваше ток на свещите,но искрата беше много слаба да запали.Смених бубината и се оправи.
                      Тези аларми с ключетата обикновенно са италиански и представляват аларма и сирена на едно,т.е. на самата сирена трябва да ти е ключето ако е такава,под гумено"калпаче".На мен ми е горяла такава аларма.Вечерта си паркирам колата,на сутринта неще да запали-оказа се алармата.Изключваш е с ключа и проблема е решен.
                      Компа дори да ти влезе в авариен режим,ще работи кофти,ще гори много и т.н.,обаче ще пали-нали затова е авариен режим.
                      Може да махнеш и капака на ремъка на ангренажа,да погледнеш какво става отдолу-изронени зъби на ремъка,превъртели шайби и т.н.За всеки случай виж центровката на ремъка,поне да го елеминираш като вероятност.
                      Успех!
                      Последно редактирано от nikman; 05-08-08, 23:50. Причина: Допълнение
                      Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Мерси, Утре първата ми работа е да изключа алармата, после свалям капака на ремука (ако се наложи) и после, ако пак съм на тоя хал, наистина мисля да отида до някой колега с витарка като мойта да пробваме моя комп дали ще подкара неговата ...
                        ама никой не предложи
                        0888 315 794
                        LZ1UPI
                        A1 (Rh+)

Коментар

Виж до къде ще стигнеш днес и ще измислим нещо. Няма да те оставим така.

Коментар

Отивам да го боря
                            0888 315 794
                            LZ1UPI
                            A1 (Rh+)

Коментар

На линия ли си още? Преди малко се освободих и до 14 часа мога да ти бъда на разположение. Мойта витара е също 1.6 16. Звъни на 0888867488

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X