Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата ми придобивка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Новата ми придобивка

Колега страшен е станал Самика.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Честито и със здраве да го караш , това е правилния избор.
      Аз карам с 195/80/p15 и съм много доволен , за по големи гуми си иска мотор , повдигане и доста разходи , не че е проблем но си му е рано още.

Коментар

При така изнесените задни стопове има реална опасност да ги правиш след всяка оф-разходка. Карал съм интензивно такова нещо с 215-ки невероятно изживяване е, гледаш другите затъват, а ти се чувстваш като Христос по водата.

Честито и безаварийно каране!
        Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

и аз имам някакви съмнения за стоповете че може да не оцелеят за дълго ама 6 лева струва единия по нататък ще се заема с вграждането им или с замяна на други. Тези принципно са за временно ползване че ми предстои смяна на номера и собстрвеност и трябва да има нещо. Сега се занимавам с монтирането на уреди на VDO като ги монтирам ще пусна снимки, мисля че ще се получи добре.
          До скоро
          Прикачени файлове
          „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Както и обещах резултата е налице и се получи доста оригинално според мен де Надявам се и на вас да ви хареса
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от balta Преглед на мнение
              Както и обещах резултата е налице и се получи доста оригинално според мен де Надявам се и на вас да ви хареса
              ЕЕЕ браво супер е станало.Ти ли си ги връзва.

Коментар

Да аз си ги връзвах само питах един комшия(ел.майстор) от каде да взема захранване че съм много скаран с тоците другото сам остава да си купя температурен датчик и датчик за налягане на маслото и всичко ще е 6

Коментар

и така от модел, постепенно става на саМодел ...еййй нация техническа

Коментар

Да аз си ги връзвах само питах един комшия(ел.майстор) от каде да взема захранване че съм много скаран с тоците другото сам остава да си купя температурен датчик и датчик за налягане на маслото и всичко ще е 6
                    Евала все в тоя дух и "самодел"-а става нещо наистина много по-добро от модела .... или обратно (но пък винаги е с нещо по-..).
                    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                    0888 315 794
                    LZ1UPI
                    A1 (Rh+)

Коментар

Вече и с нов номер и първи поражения
                      Прикачени файлове

Коментар

Вече и с нов номер и първи поражения
                        Намери два стопа от Паджеро и ги вгради.Хем са по-нависоко, хем са по-прибрани
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Миналата седмица Райо вече се оборудва с нов съединител (NKK е марката) и понеже скоростите бяха свалени а и си виеха на 3 и 5 предавка бяха отворени и сменени всичките 6 лагери (без иглените де), а и също беше отремонтиран стартера (нов бендикс, нова вилка на включвателя и нови втулки). Общо взето голям ремонт и 1 седмица почивка ама днес не издържах и налях чорбите и направих едно кръгче. А между другото добавих и още един полезен уред ето и снимка
                          Прикачени файлове

Коментар

Миналата седмица Райо вече се оборудва с нов съединител (NKK е марката) и понеже скоростите бяха свалени а и си виеха на 3 и 5 предавка бяха отворени и сменени всичките 6 лагери (без иглените де), а и също беше отремонтиран стартера (нов бендикс, нова вилка на включвателя и нови втулки). Общо взето голям ремонт и 1 седмица почивка ама днес не издържах и налях чорбите и направих едно кръгче. А между другото добавих и още един полезен уред ето и снимка
                            И мен ме чака тази процедура, след смяната на лагерите останаха ли някакви шумове, защото и аз имам същият проблем ? Лагерите от магазин за авточасти ли ги купи или от някой специализиран магазин за лагери ?

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                              И мен ме чака тази процедура, след смяната на лагерите останаха ли някакви шумове ?
                              Ванка, и ти барабар петко със Самураите
                              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                              0888 315 794
                              LZ1UPI
                              A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                                Ванка, и ти барабар петко със Самураите
                                Ееееее нали сме Сузуки сектата, дали е Самурай или Витара няма значение, все за скоростна кутия става дума

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X