Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новата ми придобивка
Свий
X
-
От: Новата ми придобивка
колега би ли погледнал какво пише на буталата на челото, трябва да има буква и цифра , ама виж и четерите , ако не си го събрал вечеТеч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Не съм писал скоро какво става с проекта........
Вече двигателя работи успешно. С преправяне на планките за захвата на мотора към шасито, напасване на нов въздухозаборник понеже оригиналния стои високо и опира в капака но след монтажа се наложи да кача ресьорите над мостовете защото на витарата картера е малко по различен от този на самурая и при разчупване на моста опира в него. И влезнах в нова серия от много серийния ми филм с Райо. Последва изработване на нови пети за ресьорите, нови U болтове, нови люлки, замяна на старите спирачни маркучи с нови по-дълги, заменяне на старата кормилна щанга с нова и промяна на захвата към шенкела с нов хебел сътветно беше спазен конуса на новата щанга и променен на нишкова ерозия на хебела на сектора и на шенкела, нови кардани съответно за по-големите натоварвания и ъгли в които ще стоят и работят т.н. Като цяло нещата се получиха за момента сполучливо. Предстоят още доста неща - ограничителни тампони, нова изпускателна система, нова предна броня, евентуално нов радиатор по-голям заради новия двигател с електрическа перка която ще замени старата виско перка ......... Когато направя нещо ново ще пусна снимки, а ако някой иска нещо да пита съм готов да отговарям
До скоро от мен
Няколко снимки:
„глупава глава на краката почивка не дава”
Коментар
-
Да споделя мнение относно смяната на мотора - Първото нещо което ми прави впечатление е че по стръмни баири мога да се движа на 1 000 оборота без да усещам някакви затруднения; Второто нещо е че мотора е доста пъргав и лесно се развива още от ниските обороти. Разхода който ми дава в момента в градски условия е 13 газ но ще се опитам да го смъкна още малко. На асфалт е като лека кола. За момента според мен си заслужава трансплантацията. За изпускателната система използвах 2 резонатора и вече не е толкова шумна като преди но мисля евентуално да монтирам и едно гърне в последствие.
Джипа вече се сдоби и с нова предна броня мисля че се получи добре но най-важното е че е здрава вече е изпробвах
Коментар
-
Сигурно иска да я пробва и на заден как се държи......Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнениеУмишлено ли си монтирал гумите в обратна посока?
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Не миналия ден ги свалях за проба на едно джимни и при монтажа не обърнах вниманиеПървоначално публикуван от сиско Преглед на мнениеУмишлено ли си монтирал гумите в обратна посока?
Коментар
-
Балта, ще дойдеш ти май в моя тим! Чакам те с нетърпение! Самурая е хубава машина, ама джимнито е и по красиво!Първоначално публикуван от balta Преглед на мнениеНе миналия ден ги свалях за проба на едно джимни и при монтажа не обърнах внимание
Сега като го направя моето, и то и с твое участие(карданно) , тогава ще те привлека със сигурност!
Поздрави от Ники !Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp
0888 20 93 63
Коментар
-
То тима ни е един все Сузуки, самурая незнам как бих заменил за момента. Бих взел нов и отначало без грешките които съм направил до сега
Джимнито е супер машина нали все пак е наследика на самурай. При него ми харесва окачването на пружини но един ден ще ми гръмне главата и ще го кача на пружини.
Поздрави„глупава глава на краката почивка не дава”
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
)
Коментар