Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сервиз за Suzuki Samurai

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сервиз за Suzuki Samurai

Здравейте!
    Бихте ли ми препоръчали сервиз или механик, където могат да прегледат едно Suzuki Samurai (1991). Взех си го миналата седмица и нищо не разбирам от автомбили, а двигателя започна да глъхне при под 2000 оборота, а и трябва да се регулира предницата...
    Ако някой има идея и откъде мога да си купя Operation and Service Manual, в който пише по-подробно какво има вътре и как се ремонтира, ще съм му много благодарен

Благодаря!

Ъгъла на моста "Чавдар" и ул.Черковна - сервиз "Кастрол" Огнян Дойчинов - правят всичко, но цените понякога са им малко високи така че първо питай. Иначе работят отлично!

Коментар

На "Славейков" и в руските книжарници.

Коментар

Ела в Ботевград за да останеш доволен.
        тел.0888522886

Коментар

Я да я възобновим тази тема малко.Клуб SUZUKI да не си мълчи.Пичове дайте свежа информация къде да отида да ми прегледат samuraicheto в София.
          "Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"

Коментар

На милион места Например при Голди,намира се в Горна Баня след околовръстното на 20 метра в дясно,и сляп да си ше го скиваш.Има табела Автоцентър Голди
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Новичък съм тук но така като попрочетох туй унуй тук и аз натам се уриентирах пуснах търсачката на гугала и го намерих къде се намира.Така,че GOLDY ДА ЧАКА УТРЕ НОВ КЛИЕНТ

Коментар

Първоначално публикуван от goran
                Новичък съм тук но така като попрочетох туй унуй тук и аз натам се уриентирах пуснах търсачката на гугала и го намерих къде се намира.Така,че GOLDY ДА ЧАКА УТРЕ НОВ КЛИЕНТ

Добре дошъл!
                LZ1VMH

Коментар

Здравейте и от мен,а това

http://bbs.zuwharrie.com/

е най-подробния и полезен сайт за самурай и витара на планетата. А тук са техн ръководства за различните години

http://www.suzukiinfo.com/intro.html

Продадох моя и страдам!

Коментар

http://bbs.zuwharrie.com/ и http://www.suzukiinfo.com/intro.html

Коментар

По-броя на прочелите темата явно интереса е голям.Няма ли и някой друг да сподели мнение?Няма ли и други доволни от автосервизите които посещават?

Коментар

Че кво му е на самурая. Мен затова ме кефи щот е елементарен и класически от всякъде. Кажи речи почти всичко си ги правя сам. Не зная защо търсиш специализиран сервиз. Ако не си технически грамотен /не се обиждай/ всеки що годе кадърен монтьор може да ти е от полза. А между другото не е лоша идеята да се ограмотиш относно колата си щото в гората са малко възможностите за помощ. Успех!
                        VITARA, SAMURAI
                        FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                        RENAULT ESPACE QUADRA
                        ...и едно сивикче за града...

Коментар

Идеята ти да се ограмотя не е за подценяване. А докато се ограмотя...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X