Здравейте колеги от няколко дни съм със Самурай, мола кажете как и къде се гресира?....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гресиране на Самурайчето
Свий
X
-
До: Гресиране на Самурайчето
Колега днес го гресирах и смених маслата на всички компоненти остава да сложа две пробки на главините че там малко е тегаво гресирането , утре ще го газифицирам имам една идея за монтаж и ако стане ще я споделя.sigpic
Коментар
-
колеги,отскоро съм със самурай,и не ми е ясно как и къде се гресира-не виждам гресьорки по главините,досега съм карал руски джипове и за тях ми е ясно но за бръмбазъка-тц..помагайтекуче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
в смисъл разглабят се и се гресират?? или се мажат от диф-акуче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
Коментар
-
Разглобяват се и се гресират,вътре сферите се пълнят с грес,също и лагерите на главините.Между главината и диференциала има семеринг на полуоската,ако протече масло от главината,значи този семеринг се е скапал и трябва да се подмени.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
ами гледам че сферите отвътре на джантата са мазни но не тече масло,даже не капе,но ако почне ще търся семеринг,благодаря за инфото...куче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
Коментар
-
Първоначално публикуван от navar Преглед на мнениеами гледам че сферите отвътре на джантата са мазни но не тече масло,даже не капе,но ако почне ще търся семеринг,благодаря за инфото...Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
а как се сменят кечетата и О пръстена,в смисъл-свалям хъба,и разглабям главината като за смяна на лагер ,или някъде отзад гледам че има някви болтове и капацикуче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
Коментар
-
Първоначално публикуван от navar Преглед на мнениеа как се сменят кечетата и О пръстена,в смисъл-свалям хъба,и разглабям главината като за смяна на лагер ,или някъде отзад гледам че има някви болтове и капаци
Като направиш там колкото трябва мнения,ще получиш достъп до систематизираната информация-там има ремонтни ръководства.
Успех.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
мерси за помощта,ще чакам да направя колкото трябва там мнениякуче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар