Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ролкейдж

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ролкейдж

Колеги, от няколко дни се чудя, питам тук, питам там, кой вид ролкейдж е по-добре да монтирам на самурая! Дали да бъде изработен отвън или отвътре! Като единствената причина да се съмнявам е просто, че ако са отвън ми казаха, че може полицаите да се заяждат! Но пък пази и много части от джипа. От вътре пък, при евентуално обръщане, се нагъва всичко! Та идеята ми е да кажете кой какво мисли!
    Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 20-07-08, 21:16.
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

До: Ролкайдж

Като се имат впредвид размерите на Самурая,по-удачен ми се види варианта с външен монтаж.Въпроса с полицаите остава-ще трябва много убедително да обесняваш,че само така можеш да монтираш багажник.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

за в града вътрешен,а за в гората външен..........,заштото иначе..............се случват и тези проблемчета........
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от tisho_lg Преглед на мнение
        за в града вътрешен,а за в гората външен..........,заштото иначе..............се случват и тези проблемчета........
        Колега, ако и в града имаш нужда от тая тръбна мебел, мисля че трябва да споделиш маршрута!!! Аз бих се повозил при теб на драго сърце из града!!!

Коментар

До: Ролкейдж

Това е моя разработка - разглобяем ролкейдж. Слагам го само на състезанията. Минуси почти няма, освен че е ГРОЗЕН. А положителни страни колкото искаш.

И още идеи от Гърция.
          Прикачени файлове
          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от mradulov Преглед на мнение
            Колега, ако и в града имаш нужда от тая тръбна мебел, мисля че трябва да споделиш маршрута!!! Аз бих се повозил при теб на драго сърце из града!!!
            За возене като направим джипа колкото щеш!А си полегнах точно в софия на околовръстното.А за обръщане на самурай на улица съм виждал как един колега го обърна на бул.България.

Коментар

Като гледам тоя първия гръцки най-ще ти тича в цветово отношение
              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
              0888 315 794
              LZ1UPI
              A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                Като гледам тоя първия гръцки най-ще ти тича в цветово отношение

Е ти вече започна и цветово да ме мислиш!Чакай да стане пък.До 8-ми има време!Тогава ще се види как сме го направили!

Коментар

Според зависи !
                  Външния е малко по тежък и ти вдига центара на тежеста още нагоре което за SJ-то е проблем !
                  Също така колкото пази ламарините също и доста пречи в гората , не един или два пъти заради външен сме опъвали лебетки ! като му се заврът разни клони е ужЪст !
                  Щом колата ходи по горите за мен означава , че ламарините са прежалени и тогава скромен вътрешен който да ти пази живота и красотата ............
                  На снимката е Toyota-та Геро ! това са щетите след 3 калбета назад по дължина на колата ! Единствената щета е дадох аз ( две пукнати ребра ) и предницата на колата ( капак,калници,радиятор,маска с фарове )
                  Прикачени файлове
                  Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Днес след дълго умуване се реши да се направи отвън.Като 1 от пречините да не е отвътре е че за да се сглоби отвътре трябва да се реже таблото на самурая.Иначе става прекалено тясно вътре направихме проба с тръба и даже е неудобно за каране.
                    За вдигане на центара на тежеста може да мисли тоя който си е вдигнал много джипа.Мен това много не ме базика.
                    За клоните знам че се закачат стърчат,пречат и всякакви други глупости.Помня даже една година на състезанието във варна на К.Топалов му се беше забил един много голям клон под ролбара!Но спорет мен не е чак такъв проблем!

Коментар

Трабата спокойно минава между таблото и вратата след лека интервенция върху таблото с чук и не пречи
                      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X