Здравейте колеги, имам проблем който се надявам да реша с ваша помощ.При каране по равно с по-висока скорост или при изкачване стрелката за отчитане на температурата се качва над средата и стига малко преди червената зона. При спускане или леко нанадолно е нормална.Смених термостата, направих промивка на радиатора и смених антифриза, взех една виско перка нова от един приятел и след като я сложих нямаше резултат .Не губи антифриз и не е мътен , моля ако някой е имал подобен проблем нека да пише какво да правя.Мисля си да не е от радиатора ама ако не е пак набутване за радиатор и така...Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
SAMURAI- загрява при натоварване
Свий
X
-
До: SAMURAI- загрява при натоварване
Първоначално публикуван от blida Преглед на мнениеТова е следващото което мисля да сменя и ше пиша дали се е оправила.Благодаря
Ако при запален двигател в радиатора излизат балончета... значи е гарнитурата.
Моят ми скъса нервите, грее, духа водата в разширителния съд, направо като машина за капучино и за 25лв се оправи.Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
http://www.cardomain.com/ride/2562837
Коментар
-
мое мнение ако всичко е наред един радиатор с ел вентилатор би трябвало де нармализира нещата.
мойто джимни също загрява над нормалното когато карам на раздатка и бавно и ел вентилатора не помага с нищо
но до червеното има доста мегдан.
поздрави
Коментар
-
Колеги, смених съединителя, направо беше се запалил и на първия тест на баир след като го качих вдигна температурата над средата и след малко падна.като го карах по горещините на асфалт не загряваше.Маи това което остана е да сменя водна помпа, само не знам ако проблема е в нея дали няма да вдига температура по всяко време а не само при висока скорост и натоварване.Благодаря
Коментар
-
Първоначално публикуван от blida Преглед на мнениеКолеги, смених съединителя, направо беше се запалил и на първия тест на баир след като го качих вдигна температурата над средата и след малко падна.като го карах по горещините на асфалт не загряваше.Маи това което остана е да сменя водна помпа, само не знам ако проблема е в нея дали няма да вдига температура по всяко време а не само при висока скорост и натоварване.Благодаряhttps://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
При мен се получи същия проблем,при натоварване загрява а при спускане беше нормално,оказа се че съм продухал гарнитура.[CENTER][B]Да ме опази [COLOR=Red]Г[COLOR=Black]оспод [/COLOR][/COLOR]от[COLOR=Red] П[COLOR=Black]риятелите[/COLOR] [/COLOR] ми, а от [COLOR=Red]В[/COLOR]раго[/B][B]вете си сам ще се пазя.[/B][/CENTER]
Коментар
-
има и един досаден проблем,въпросът е мерил ли си антифриза като загреее...защото ако е прецакан датчика за температура на охладителната течност стрелката ще показва квот си иска,въпросът е наистина ли загрява или само показва че загрява...
ако наистина загрява-гарнитура,водна помпа,ремък-щом си сменил термостата и перката..ако само отчита загряване-датчик за 5 левакуче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
От: SAMURAI- загрява при натоварване
При мен Самурая изхвърляше антифриза,като го натоваря.Бях решил да сменям гарнитура,но ми предложиха първо да сменя капачката на радиатора с нова.Така реших проблема с прегряването.Освен това в последствие сложих електрически вентилатор с датчик на горното казанче и температура на включване 87 градуса.Второ лято нямам проблеми!
Коментар
-
От: До: SAMURAI- загрява при натоварване
Първоначално публикуван от navar Преглед на мнение...защото ако е прецакан датчика за температура на охладителната течност стрелката ще показва квот си иска,въпросът е наистина ли загрява или само показва че загрява...
Suzuki Samurai 1.3
Диян Димитров - 0897875292
Коментар
-
От: SAMURAI- загрява при натоварване
Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнениеТова на 4-та предавка с какъв размер гуми е?
2 самурая съм имал и двата температура не мърдаше! Проблема явно е в уреда, при такива показания.... айде няма да казвам.
Успех!
Гумите са 205/60/15Suzuki Samurai 1.3
Диян Димитров - 0897875292
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар