Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скоростен лост Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Скоростен лост Витара

Става въпрос за Витара дълга база 1993-та, G16B мотор. Скоростния лост има ход над 30 сантиметра, което не ми се вижда нормално.

Дали просто се е износила "ябълката" горе или да очаквам по-сериозен проблем? Колата е постоянно в движение и не е удобно да я разглобявам само за експеримента, затова ми се ще да имам малко повече инфо предварително.

Колата е с LSD отзад и с автоматични капачки на предния мост, ако това има значение в случая.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

До: Скоростен лост Витара

Има ХОД 30 см или има и луфт, с който хода става 30 см. И моят лост има много ход (пак Витара) в сравнение с разни леки коли, но нямам грам луфт. Вероятно я сравняваш с някоя лека кола или просто друга скоростна кутия, нормално е да има доста ход лоста, стига да няма луфт.

Коментар

Ами там е работата, че не знам затова питам.

От Сузуки имам опит само със Самурай 413-ка, там нямаше нищо подобно,но се съмнявам да е със същата скоростна кутия.

Скоростите се включват без проблем, но лоста наистина се разхожда ужасно много.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
        Ами там е работата, че не знам затова питам.

От Сузуки имам опит само със Самурай 413-ка, там нямаше нищо подобно,но се съмнявам да е със същата скоростна кутия.

Скоростите се включват без проблем, но лоста наистина се разхожда ужасно много.
        Я кажи от кой град си, да уредим една среща с някоя друга Витара
        Качваш се, тестваш и виждаш разликата
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Това е идея, разбира се

В Стара Загора съм, и жипката през повечето време е в района.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
            Това е идея, разбира се

В Стара Загора съм, и жипката през повечето време е в района.
            Обади се на Белята или някой друг от феновете в Ст.Загора. Мисля че има кой да се отзове
            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X