Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся мек и твърд таван за Vitara

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся мек и твърд таван за Vitara

Търся да купя мек и твърд таван за Vitara (93г.)
    на разумни цени.

за контакт.: 088 8814569

До: Търся мек и твърд таван за Vitara

Имам мек таван за витара . Твърдия го направих по поръчка.
    Ако проявяваш интерес обади се. тел.0898723011.

Коментар

Благодаря Ви, намерих си таван.

Коментар

Дойде ми и на мен до главата да търся "твърд" таван за новата ми придобивка ГЕО ТРАКЕР. Искренно се надявам че ще получа информация от къде, а може би и на каква цена мога да се обзаведа с такъв. Предварително благодаря.

Коментар

аз си направих по поръчка. Преди ми взе 400лв, но явно инфлацията и до него е стигнала. Ето ти линк!
          http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...065&f1=details

Коментар

До: Търся мек и твърд таван за Vitara аз си направих по поръчка. Преди ми взе 400лв, но явно инфлацията и до него е стигнала. Ето ти линк!
            http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...065&f1=details

как е тавана,по поръчка ли ги правят?забележки?когато е много топло мирише ли вътре?

Коментар

ами добре е. По добре от преди! По поръчка се правят. Прави за витара, за джими, даже за нисан навара. Лятото е много удобно можеш да махнеш само предната част. Нито мирише, нито се загравя от слънчето повече от мекия. А и не тече както мекия

Коментар

Привет sweet_girl. Благодаря за линка. Вече пратих запитване, а какво ще се получи времето ще покаже. При тия добри отзиви надявам се да е всичко наред.

Коментар

здрасти,,извиняваите първо че пиша извън темата...да те попитам:
                  стъкло или пвц са прозорците на тавана?точно ли пасва(смисъл като фабричния),от колко време го имаш?скърца ли????питам те защото колеги споделят че правените понякога не са съвсем сполучливи...даи ми моля те повече инфо..
                  предварително благодаря!!!
                  Последно редактирано от esteo; 28-08-08, 14:09. Причина: грешка

Коментар

ами задния е стъкло с реотан за подгряване. А страничните обаче са от пвц. ами сложих го миналата есен. Не скърца и пасва доста добре. За мен най-важното е че не ми тече в купето и лесно се маха. Моя доста добре се получи.

Коментар

Aз продавам твърд таван ! 500 лв.
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=23098&page=2
                      Намира се в Варна
                      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

"Aз продавам твърд таван ! 500 лв.
                        Намира се в Варна"

Итересуваме този таван ако вече не е продаде. Малко ми е далеч, ама ... Дай малко по-вечко информация или телефонен номер на който бих могъл да звънна.

Коментар

0888996468 Павел
                          Несъм го разглеждал много подробно утре ще го направя ! ако искаш звънни след 10 когато ти е удобно да се чуем
                          Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X