Здравеите колеги , първо искам да се похваля пред многоуважаваната аудитория с моита първа джипка . Купих я в петък 13 не е случаино подбрана дата и вече е регистрирана на мое име . Намислил съм да я лифтосвам и да сменя оригиналните и брони с истински стоманени такива ще слагам и лебетка но първо исках да япробвам както си е с оригиналното окачване на по сериозен оф роуд . Та мисълта ми беше следната ако някои ще ходи да се каля тези дни и си търси компания да казва аз съм свободен почти по цял ден . До сега джип не съм карал но пък имам доста опит с ендурата които ми казва /не тръгваи сам дивако / имам и идея за евентуални маршрути и ще се радвам на компания . Ето я и нея все още чиста и не много издрана
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
витара къса база е моят първи джип
Свий
X
-
До: витара къса база е моят първи джип
Честито, колега. Все едно гледам моята преди една година, само че, без железата, които махнах. Наистина е хубава, дано много да и се радваш. Лошото е, че не знам много черни пътища в района, но ако има някой мераклия да те разходи идвам и аз. Пожелавам ти много безаварийни километри.
П.С. Все пак знам няколко черни пътчета, така че свиркай. Почивка съм Сряда, Четвъртък и Петък.
Коментар
-
Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнениеЧестито колега! И моята първа джипка е Витара, че даже и първата ми кола изобщоДобре сме тръгнали! Със здраве!
Коментар
-
Честито - сладурана е! Да си я караш със здраве. Сляд седмица-две, ако ти се ходи, ще те водя до кладнишката крепостАко не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Привет!
Честито и от мен.
Добре дошъл м лудницата......шегувам се естествено.
Със здраве да я караш...ще останеш доволен.Последно редактирано от hun_ter; 18-06-08, 19:59.Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнениеМоже, може! Аз имам само да отстраня един проблем с моята, май каре е заминало
Коментар
-
Гледахме, умувахме, мислихме, и стигнахме до извода, че е вътрешно каре дясно. Кофтито е че НИКЪДЕ няма, само Киро ми каза, че на него му предлагали за 700 лв ново в някакъв сервиз, което ми се струва абсурдно. Питах в 2-3 магазина за части за Японски коли + в Евро 07 и нямат...
Коментар
-
Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнениеГледахме, умувахме, мислихме, и стигнахме до извода, че е вътрешно каре дясно. Кофтито е че НИКЪДЕ няма, само Киро ми каза, че на него му предлагали за 700 лв ново в някакъв сервиз, което ми се струва абсурдно. Питах в 2-3 магазина за части за Японски коли + в Евро 07 и нямат...
Коментар
-
Искам да попитам по опитнитие от мен в експлоатацията на тези сузукита дали са имали проблем като моя? При последното каране с двете десни гуми прескочих един доста голям камък можеби околу 30 см. висок при това с доста висока скорост , удара беше достатъчно силен за да изспусна волана не се чу да удря по железата на джипа но волата ми избяга околу 90 градуса на ляво . Залягах да огледам какво се е изкривило но не се вижда нищо което видимо да е криво или счупено , та въпроса ми е следия каде да търся проблема какво се прецаква при такъв удар .
Коментар
-
Първоначално публикуван от павле Преглед на мнениеИскам да попитам по опитнитие от мен в експлоатацията на тези сузукита дали са имали проблем като моя? При последното каране с двете десни гуми прескочих един доста голям камък можеби околу 30 см. висок при това с доста висока скорост , удара беше достатъчно силен за да изспусна волана не се чу да удря по железата на джипа но волата ми избяга околу 90 градуса на ляво . Залягах да огледам какво се е изкривило но не се вижда нищо което видимо да е криво или счупено , та въпроса ми е следия каде да търся проблема какво се прецаква при такъв удар .
Можеш да я закараш на "реглаж предница",там най-точно ще разбереш какво е променено-сходимоста на предните колела,странични наклони(при Витара,доколкото знам,не се регулират)или миждуосието(евентуално,предно дясно колело да е изместено назад).
Това,последното,може да го провериш и с рулетка-избираш място около задния мост,например захващането на ресьорите,което го има огледално и от ляво и от дясно,след това мериш разстоянието от избраната точка до центъра на предния долен шарнир.
Успех.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар