Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Резервоар за SUZUKI SJ413

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Резервоар за SUZUKI SJ413

Здравеите колеги!Моля, за съвет,с какво мога да си залепя протеклия на няколко места резервоар,или къде в София мога да намеря "втора употреба",или пък с какъв друг да го заменя.Джипката работи перфектно на газ,но все някога ще доиде и зимата

До: Резервоар за SUZUKI SJ413

Първоначално публикуван от Kal Преглед на мнение
    Здравеите колеги!Моля, за съвет,с какво мога да си залепя протеклия на няколко места резервоар,или къде в София мога да намеря "втора употреба",или пък с какъв друг да го заменя.Джипката работи перфектно на газ,но все някога ще доиде и зимата
    Намираш първия ром калайджия и го накарай да калайдиса дъното. Преди това обаче изчисти хубаво боята на пясъкоструй и проблема ти е решен.
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

Колега аз имам здрав резервоар за SUZUKI SJ413 1.3 карбуратор в много добро състояние. Качвам ти няколко снимки да го погледнеш. Ако ти хареса пиши тук или на лично.

Коментар

Изглежда като нов.Всеки случаи, е много по-добър от моя.Моля,за цена!

Коментар

Колега,преди време имах Опел Рекорд,резервоара му беше алуминиев и спукан на няколко места отдолу(така го взех,имаше и АГУ и се караше само на газ).Залепих го успешно с двукомпонентен "течен метал" тип "пластелин".Така си го карах 2 години без да имам проблеми с него.Успех!
          Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от Kal Преглед на мнение
            Изглежда като нов.Всеки случаи, е много по-добър от моя.Моля,за цена!
            Цена 70 лева. Мога да ти го пратя с кориер кадето кажеш.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Mitev Преглед на мнение
              Цена 70 лева. Мога да ти го пратя с кориер кадето кажеш.
              Устроива ме.А дали имаш и защитната престилка под него?GSM0898223767

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X