Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-накрая! Взех си Витара и аз!Моля за малко съвети.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Най-накрая! Взех си Витара и аз!Моля за малко съвети.

Първоначално публикуван от dimkov1 Преглед на мнение
    Вие с коя марка сте и какъв вискозитет?
    Q8 SAE10W40 полусинтетика.За сега съм доволен.
    Николай Папазов

Коментар

Колеги, пробвали ли сте масло MARLY GOLD 5W/40? Много ми го препоръчват и се чудя какво да налея на Сузана.Маслото е с графит и магнезии и е по-скъпо.Вие с коя марка сте и какъв вискозитет?Другата марка за която си мисля е CASTROL Magnatec GTX3
      Лично на Витарата наливах масло Сузуки 10-40W от Миркат, на учудващо добра цена мисля 13-14 BGN.
      При Castrol често се срещат ментета, а и имайки възможност да сравнявам върху 5 клапанен двигател Audi и 2,5 tdi Padjero, определено казвам, по добро от Magnetec GTX protection на Castrol e Super Tronic на Aral
      Последно редактирано от Christo; 17-06-08, 23:25.
      Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

+ 1 за 10в40 и ня 5 000 смяна
        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Къде в София мога да си взема качествен CASTROL?
          Castrol TXT Softec 5W-40 или Castrol GTX Magnatec 10W/40.
          В оригиналната книжка на колата препоръчват да се кара с едно от тези масла.Искам да си взема истински CASTROL.Кой е официалния вносител?

Коментар

Хора, нз защо, по някаква причина ми беше изгнила кривката на резервоара. Горе, малката, дето влиза в голямата наливна тръба и ми подлизва като наливам бензин. Трябва бавно да наливам за да е ок. От къде мога да намеря такава кривка?
            Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 14-07-08, 23:03. Причина: лош правопис
            SUZUKI VITARA 1.6 full injection

Коментар

Кривката е заварена за гърловината,предполагам,че или ще трябва да си е завариш/залепиш или втора употреба...
              Прикачени файлове
              Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Да,точну такава.Тая вечер я носих на 1 познат,изкарахме я от калника и маркуча и ми я завари само,че не е закривена,както преди надолу ами е хоризонтално настрани.Поне вече не ми подлизва,ама смятам че трябва да си намеря от някоя морга,защото тва е временно само,гледам и на др мясту е готова да протече.
                SUZUKI VITARA 1.6 full injection

Коментар

Първоначално публикуван от silistra_vitara Преглед на мнение
                  Да,точнУ такава.Тая вечер я носих на 1 познат,изкарахме я от калника и маркуча и ми я завари само,че не е закривена,както преди надолу ами е хоризонтално настрани.Поне вече не ми подлизва,ама смятам че трябва да си намеря от някоя морга,защото тва е временно само,гледам и на др мястУ е готова да протече.
                  Никой не е безгрешен, но поне се постарай една проверка, редакция ...
                  Това са два реда.
                  Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                  0888 315 794
                  LZ1UPI
                  A1 (Rh+)

Коментар

Къде в София мога да си взема качествен CASTROL?
                    Castrol TXT Softec 5W-40 или Castrol GTX Magnatec 10W/40.
                    В оригиналната книжка на колата препоръчват да се кара с едно от тези масла.Искам да си взема истински CASTROL.Кой е официалния вносител?
                    http://www.motobul.com/bg/
                    LZ1RED

Коментар

Точно от тях си взех.С 300 зора им намерих склада.Мерси все пак колега.
                      Имам ново питане.Някой знае ли как се регулира секторната кутия и колко луфт е нормално да има волана?Като въртя на място особено се чуват странни звуци от кормилната уредба.Дано не си отива помпата само че кой знае кви кинти струва тази матракуца.Има масло в системата така че проблема не е от малко масло.Помагайте......

Коментар

И при мене има луфт и също издава странни звуци. От като съм я взел си е така вече 20 000 км. Ако някой запознат каже дали е нормално ще се радвам.

Коментар

Абе изобщо не е нормално да има луфт.Карал съм и други ВИТАРИ и знам че не е нормално.Аз проверих тампоните на раздатката обаче и двата са здрави.Кои други тампони трябва да проверя?
                          Притеснява ме че луфта е голям.Започвам да се замислям за дифф или за веригата на раздатката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X