Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся Витара по дърво и камък!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся Витара по дърво и камък!!!

Колеги помогнете! Търся Витара, къса или дълга от 1998 нагоре с климатик задължително за лов и работа. Много ми се иска да е с 1.6 мотора 97-100 коня. Мисля, че това е доста добро за мен и моите нужди решение и сега съм се емнал да диря такова животно. Моля помогнете с контакти или познати, за да вляза и аз в клуба на сузуки. Тук отварям една скоба и казвам, че вече съм бил в клуба със самурай. А бих и добавил, че имам опит в 4х4 с 2 други джипки преди това - JEEP Cherokee и LADA NIVA.

Предварително благодаря на всички колеги, които ще се отзовът на моята молба за помощ!

До: Търся Витара по дърво и камък!!!

Сега ходих да гледам една Витара за един друг колега от форума. 1993 година с климатик, дълга база. Много читава на първо четене, с малки забележки. Обявената и цена за продажба е 6000 лева, но като гледам ще свали момчето. Ако vOid не я вземе и те устройва, ще ти дам телефонният номер на продавача.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
      Сега ходих да гледам една Витара за един друг колега от форума. 1993 година с климатик, дълга база. Много читава на първо четене, с малки забележки. Обявената и цена за продажба е 6000 лева, но като гледам ще свали момчето. Ако vOid не я вземе и те устройва, ще ти дам телефонният номер на продавача.
      Ти ся що предлагаш мойта витара пък и човека си търси гранд витара ( след 98 ) .
      Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
        Ти ся що предлагаш мойта витара пък и човека си търси гранд витара ( след 98 ) .
        Виж бре, на човека му трябва джипка за лов. Не разбирам защо трябва да хвърля пари за Гранд Витара, като може да вземе по-стара, пак с екстри и за разликата в парите да си спретне една читава джипка.

Коментар

Има 3 на автокъщите на с.Драгичево (между София и Перник). Не съм се интересувал за цени, но поне едната изглеждаше читава. Другите не съм ги гледал.

Няма да е зле да си попълниш в профила от къде си (населено място). Иначе е малко трудно да ти се каже къде има на удобно за теб място. Надали ще пътуваш на майната си, само за да гледаш джипки, без да си поне 90% сигурен че ще си харесаш нещо.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Иначе добре си се ориентирал

Те витарите по пътищата ги няма - има ги само (по дървета и камъни:+)

Сори за спама - виноват !

Коментар

На горубляне има поне 5-6 Витарки,такива каквито търсиш.Не ги огледах понеже бях отишъл за Фероза.Ако някой има да казва.
              [B]Via trita via tuta[/B](лат.) - Прокараният път е безопасен. Тея римляни са живели в заблуда.

Коментар

Първоначално публикуван от БОРИСОВ Преглед на мнение
                На горубляне има поне 5-6 Витарки,такива каквито търсиш.Не ги огледах понеже бях отишъл за Фероза.Ако някой има да казва.
                Има една Фероза, гледам я от известно време, до борсата на бул. "Амстердам". 5 и нещо и търсят, не знам в какво състояние е, но сервиза на vladi333 е на 30-40 метра от нея, така че, веднага може да ти я погледнат.

Коментар

Първоначално публикуван от БОРИСОВ Преглед на мнение
                  В една от автокъщите на Драгичево има и 2 ферози.

Едната е карбураторна, с газова инсталация, и парт тайм с бавни. С ръчни хъбове.

Другата е инжекцион, фул тайм (без бавни, с бокировка на централния диф). С електрически стъкла, огледала, аларма и централно заключване. С автоматични хъбове. Има за изкърпване 10-ина квадратни сантиметра на единия заден калник и малко за изправяне по същия, иначе на друго място ръжда не видях. Има предно и задно стъкло за смяна. Собственика на борсата има налично предно стъкло и го дава барабар с ферозата. Отзад е сложен плексиглас, обаче не е добре така.

И на двете рамите са в добро (даже смея да твърдя много добро) състояние, и ръжда почти не се забелязва. Не са боядисвани, което също говори че няма замазани неща по тях.

И двете са от Италия. Едната мисля че беше 4700, а другата 4500, но ако попаднете на читавия човек (няколко са на тая борса), сигурно ще може да се свалят до към 500лв. Дават да се пробват. На 50-ина метра има ниви и черни пътища. Мойта съм я взимал от същата борса, и точно там съм я пробвал. До сега ядове нямам.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Благодаря за предложенията.Тая инжекционната на Драгичево ще я погледна,въпреки че варианта без бавни не ме устройва.Благодаря още веднъж.
                    [B]Via trita via tuta[/B](лат.) - Прокараният път е безопасен. Тея римляни са живели в заблуда.

Коментар

Колеги, благодаря за помощта. Гледах тези между Согия и Перник - стари са и са доста съдрани. 91/92 г. Бях и на Горубляне, там има няколко дизела и това е то. Има и 1 фероза много добре, обаче поизгнила и частите за нея са доста скъпи. Аз търся нещо от 96 г нагоре, че ми трябва и на работа да ходя и на лов. А за лифтинг задължително ще се погрижа. Така че това ми е целевата група джипки.

Ако имате нещо на ум споделяйте.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X