Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарата не бачка на бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витарата не бачка на бензин

Моята Витара не ще да работи на бензин!!! Не съм чул до сега бензиновата помпа да работи. Имам я от две седмици и старият собственник не можа да ми обясни, как да я подкарам на бензин. Газовата е слагана в Панагюрище. има само два превключвателя с по едно положение/ или вкл. или изкл./ единия включва на газ а другия действа нещо, като смукач за газта. Когато са изключени и двата - не пали. Знам, че може би помпата или филтърът да са скапани, но може и да не знам, как да включа на бензин...- ако някой се сеща нещо - моля да помага.
    Mitsubishi Pajero III 3.2 DID: Subaru impreza 4x4

До: Витарата не бачка на бензин

Карбуратор, или инжекцион е витарата?

Ако е карбуратор - бензиновата помпа се е спекла. Или джаджите по карбуратора - например нещо около иглата и поплавъка. Или и двете.

Ако е инжекцион - помпа или дюзи. За всеки случай можеш да погледнеш дали някой умник не е откачил дюзите и помпата. Гледай за срязан кабел, или изключени букси, или нещо такова. За най-сигурно, ако знаеш къде ти е помпата, вземи 2 жици и и пусни ток направо от акумулатора. Така поне ще разбереш дали изобщо работи.

Виж и за махнати/изгорели бушони. Махнати релета. Всякакви такива неща. Може и компютъра на инжекциона да са откачили. На мойта тоя комютър отговаря само за инжекциона, и ако си на газ, може да се махне съвсем.

Изобщо вариантите са много. Не знаеш какъв "творец" е действал по нея. А някой "виртуоз" като се развихри, никога не можеш да знаеш какво би могъл да свърши.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

повреме на движение ако изключиш газта пробвал ли си?

Коментар

изключа ли газта - направо спира!!!

Коментар

Първоначално публикуван от gtauto1964 Преглед на мнение
          повреме на движение ако изключиш газта пробвал ли си?
          пробеал съм ,но не ще!!!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Карбуратор, или инжекцион е витарата?

Ако е карбуратор - бензиновата помпа се е спекла. Или джаджите по карбуратора - например нещо около иглата и поплавъка. Или и двете.

Ако е инжекцион - помпа или дюзи. За всеки случай можеш да погледнеш дали някой умник не е откачил дюзите и помпата. Гледай за срязан кабел, или изключени букси, или нещо такова. За най-сигурно, ако знаеш къде ти е помпата, вземи 2 жици и и пусни ток направо от акумулатора. Така поне ще разбереш дали изобщо работи.

Виж и за махнати/изгорели бушони. Махнати релета. Всякакви такива неща. Може и компютъра на инжекциона да са откачили. На мойта тоя комютър отговаря само за инжекциона, и ако си на газ, може да се махне съвсем.

Изобщо вариантите са много. Не знаеш какъв "творец" е действал по нея. А някой "виртуоз" като се развихри, никога не можеш да знаеш какво би могъл да свърши.
            благодаря,
            ще пробвам всичко!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X