Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Броня за Сузуки Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Броня за Сузуки Витара

Първоначално публикуван от Upimen Преглед на мнение
    Като гледам НИЩО не пречи да си ги свалиш по-ниско и тубата и гумата, а на джека не му е мястото там (според мен)
    За съжаление джека не се събира напречно зад седалките и за това ще го вадя отзад, и то само като излизаме някъде по "черното", гумата ще е почти опряла в бронята.За тубата ще реша като направя бронята
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
      А просто за тръба не си ли се замислял. Това е наложил се вариянт за тежки изпълнения. За бронята която си избрал си мисля, че ако я направиш от 4мм ще е много тежка, а ако от по малко просто няма да изкара дълго. За мен тубата за бензин има място там само при експедиционна употреба на джипа, а джака на бронята само ако не караш колата по асвалт. Иначе е красиво
      Варианта с тръба не ми допада, за това съм се насочил към такава броня.За джека и тубата писах в другия посинг

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
        Ето и моите самоделки,разбира се всеки момент ще ги преработвам,че ми омрьзнаха
        Колко мм ти е дебелината на маТ'риала за бронята ?

Коментар

Колега, конструкциите за резервна гума, тубата и джека, на Vitarata и Rovera в другата тема ми харесват. И аз ще го правя.
          Но си мисля че има проблем.
          Във вертикалната равнина закрепването е решено. В хоризонталната(напред - назад) обаче, такова не видях. Силите при спиране и тръгване които ще действат там не са за пренебрегване.
          Мисля си за горна панта над стопа, като просто и елегантно решение, което ще укрепи допълнително конструкцията във всички равнини.
          Другия вариант е заключване към капака, което обаче затруднява обслужването при отваряне и затваряне.
          Андро.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
            Варианта с тръба не ми допада, за това съм се насочил към такава броня.За джека и тубата писах в другия посинг
            Аз тръба си имам. Теглича е захванат за шасито с яка тръба. Долната част на бронята ще е хваната за тая тръба. На мястото на оригиналната (мойта е от 2 парчета), също ще подложа тръба. Ламарината ще е само за вид. 2мм примерно. И ще се опитам да намеря накаква по-твърда.

Теглича ще го махам, а на негово място ще си направя място, където да се вдига с HiJack, и кука за теглене.

Не мисля че цялата работа ще тежи повече от 10-ина килограма, сравнена с оригиналната.

Всичко ми е в главата, ама кога точно ще се материализира, не е ясно.

Между другото, защо трябва тубата да е отвън? И изобщо защо е тубата? Ако е експедиционна машина има резон. Ама експедиционна Витара или Фероза, или Самурай, нещо не ми звучи. Трябва си място за багаж.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Между другото, защо трябва тубата да е отвън? И изобщо защо е тубата? Ако е експедиционна машина има резон. Ама експедиционна Витара или Фероза, или Самурай, нещо не ми звучи. Трябва си място за багаж.
              Ама ха де...нали тряа сме неповторими... не гледаме практичното....

Коментар

На мястото на тубата до гумата един приятел с фероза си закачи стойка за страничен куфар за мотоциклет... Стана много красиво и много удобно за допълнително място за багаж при пътувания
                LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                  На мястото на тубата до гумата един приятел с фероза си закачи стойка за страничен куфар за мотоциклет... Стана много красиво и много удобно за допълнително място за багаж при пътувания
                  А няма ли.... мотоциклетен куфар - хладилник? Примерно.

Аз и багажник на покрива съм замислил. Ама из гората така или иначе неможеш да товариш много отгоре. Но поне за дребни "експедицийки" ще става. Вместо да се чудя как да се поберем вътре.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    А няма ли.... мотоциклетен куфар - хладилник? Примерно.

Аз и багажник на покрива съм замислил. Ама из гората така или иначе неможеш да товариш много отгоре. Но поне за дребни "експедицийки" ще става. Вместо да се чудя как да се поберем вътре.
                    може и нужник от тези химическите в метро да се турне
                    Според мен за пътешествия в България тубата е безсмислена бензиностанции и газ станции има в почти всяко село.
                    LZ1RED

Коментар

Според мен за пътешествия в България тубата е безсмислена бензиностанции и газ станции има в почти всяко село.
                      Хмъъ, дори и празна тубата е неотменима част от тунинга на джипа.
                      Визия, на "крайна подготвеност".
                      Андро.

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                        Хмъъ, дори и празна тубата е неотменима част от тунинга на джипа.
                        Визия, на "крайна подготвеност".
                        Андро.

Ми да де,нали тва е целта-ВИЗИЯ...иначе ще стане кат всички витари...грозна...
                        Пък и все се чудя,точно на Ванката,закво му са такива подготовки

то лебедки,че брони,окачвания,туби,джекове.....все ненужни неща за в града

Коментар

може и нужник от тези химическите в метро да се турне
                          Идейка!

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                            Ми да де,нали тва е целта-ВИЗИЯ...иначе ще стане кат всички витари...грозна...
                            Пък и все се чудя,точно на Ванката,закво му са такива подготовки

то лебедки,че брони,окачвания,туби,джекове.....все ненужни неща за в града
                            тц тц , гадни спамери , Ники лято идва, а лятото всяка седмица обикалям черноморието с палатка и понеже ще съм сам, ако се набутам някъде да мога сам да изляза за да не ви викам от Бургас, че после няма да ми стигнат парите за кебапчета да черпя Какво против визията си?Аз съм естет човек, искам да ми е различна Витарата.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                              тц тц , гадни спамери , Ники лято идва, а лятото всяка седмица обикалям черноморието с палатка и понеже ще съм сам, ако се набутам някъде да мога сам да изляза за да не ви викам от Бургас, че после няма да ми стигнат парите за кебапчета да черпя Какво против визията си?Аз съм естет човек, искам да ми е различна Витарата.
                              Затва,без нас никъде няа ходиш

Коментар

Пари за лебедки има,а за бири и кебапчета тц.
                                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X