Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Консултация за Гранд Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Консултация за Гранд Витара

Zdraveite,
    Mislja da si zakupja poslednijat model na Grand Vitara (na 25 000 km v momenta,garancionen). Dosega ne sqm imal dgipka.Molja Vi da me posqvetvate,dobra li e (izkluchvame vqnshnijat vid),stryva li si ,kak se dqrgi izvqn pqtja, skqpa li e za poddrqgka.Blagodarja Vi predvaritelno za sqvetite.

Преведено на български:

Здравеите,
    Мисля да си закупя последния модел на Гранд Витара (на 25 000 км в момента,гаранционен). Досега не съм имал джипка. Моля Ви да ме посъветвате, добра ли е (изключваме външния вид),струва ли си , как се държи извън пътя, скъпа ли е за поддръжка. Благодаря Ви предварително за съветите.

Бел.прев. Моля пишете на кирилица. Следваща публикация на латиница ще бъде изтрита.
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 15-05-08, 19:21. Причина: Пи

До: Konsultacija za Grand Vitara

Първоначално публикуван от rori Преглед на мнение
    Здравеите,
    Мисля да си закупя последния модел на Гранд Витара (на 25 000 км в момента,гаранционен). Досега не съм имал джипка. Моля Ви да ме посъветвате, добра ли е (изключваме външния вид),струва ли си , как се държи извън пътя, скъпа ли е за поддръжка. Благодаря Ви предварително за съветите.
    Не съм карал този автомобил, но ще изкажа мнение. Ако ще излиза извън пътя по-добре се ориентирайте към предишния, а не последния модел. Той е с рама, бързи/бавни се превключват с лост, а не с бутон, т.е. по-простото е по-надежно (според мен).
    Не на последно място първоначалната инвестиция ще е най-много на половина и ще имате ресурс за допълнително пре/оборудване (гуми, крик, окачване, лебедка и т.н.) Освен това, като ще ходи и в гората не е нужно да бъде с перфектен външен вид, какъвто вероятно има автомобил на 25х. км.
    По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

колега на 25.000км джип си е нова машина аз като си купиx моя nов побързах аз да си го удраскам в гората отколкото някой
      завидлив човечец които си няма работа..
      естествено не е за препоръчване новия модел за който все още няма нищо или с две думи ала бала ако се орентираш към стария модел има и китове за раздатка едно окачаване не кара само джипа а имено гранд витарта не се слави с много къса раздатка.
      поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от rori Преглед на мнение

Здравеите,

Държанието на тази кола нито на пътя, нито извън него, не заслужава да даваш пари за нея. Това произведение на японския автопром си е чист градски "оффроудер". Именно градски, защото на магистрала си е жива мъка да то караш, и оффроудер в кавички защото не става за нищо друго освен да се отбиеш по равна ливадка за да пуснеш една вода
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Не го отчайвайте толкова човека, може да го взема точно да се вози из града и от време на време да ходи на пикник, или за риба.
          Красива е новата Гранд Витара и все пак е нов автомобил с екстите му.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Здравейте, благодаря ви за отговорите.Направо и аз се обърках вече- да си го купувам ли ,или да не го купувам. Аз досега съм влизал в гората с лек автомобил и си мислех ,че с тоя ще мога да стигна на повече места. Толкова ли е лош автомобила? Ще мисля още. Истината за мен е че, аз искам хем да мога да отида тук там в гората, хем да мога да го карам и на дълги разстояния извън града. Споделете-става ли, или не става. Благодаря Ви още веднъж.

Коментар

Незнам колегите които си дават мнението дали са карали или са се возили повече от 100 км. с този автомобил , аз го карам вече 40000 км. по магистралите на Европа и Скандинавия , също съм го карал и офроуд ( справка в офроуд клуб -Ст. Загора) . Минавал съм там кадето минават и другите и мога да кажа че никога не съм бил в тежест на колегите ( разбирай дърпан -влачен повече от другите), но моя съвет ако го купиш не го вкарвай в " извън пътя" не си заслужава да го трошиш , по добре си купи и Саморай и тогава хем ще се задоволяваш мерак за офроуд хем като ти трябва за града ще си караш Новата Гранд Витара , аз така направих скоро. За скъпото -да скъпа е подръжката , но няма ново и евтино. Поздрави.
              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka359 Преглед на мнение
                Незнам колегите които си дават мнението дали са карали или са се возили повече от 100 км. с този автомобил , аз го карам вече 40000 км. по магистралите на Европа и Скандинавия , също съм го карал и офроуд ( справка в офроуд клуб -Ст. Загора) . Минавал съм там кадето минават и другите и мога да кажа че никога не съм бил в тежест на колегите ( разбирай дърпан -влачен повече от другите), но моя съвет ако го купиш не го вкарвай в " извън пътя" не си заслужава да го трошиш , по добре си купи и Саморай и тогава хем ще се задоволяваш мерак за офроуд хем като ти трябва за града ще си караш Новата Гранд Витара , аз така направих скоро. За скъпото -да скъпа е подръжката , но няма ново и евтино. Поздрави.
                Ето,това е верния съвет!!!

Коментар

Хем са ме возили, хем съм го карал......И на база на това возене и каране си давам мнение......

Ама и ти сам го казваш:
                  ако го купиш не го вкарвай в " извън пътя"
                  А цена на подръжка май няма нищо общо нито с годините на колата, нито с цената и.....
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

До: Консултация за Гранд Витара

Здравейте пак .
                    Много благодаря на " Митака 359" и на всички за мненияа и съветите. Да, истината е че ми харесва автомобила , да може би не е ефтина и поддръжката толкова,ама важното е да можем да си я позволим. А аз ще видя, ще гледам да го купя този автомобил,а пък то каквото трябва да става - ще стане. Ако може " Митака 359" да ми каже по подробно например за реален разход по магистрала (говорим за 140 конски сили , 2 литра бензин) , за цени с реални стойности за поддръжка,консумативи. Благодаря пак. Единственото което само ми липсва на тая кола ми е - автопилота,защото имам още една чисто нова- няма година и автопилота ме облекчава много при дълги пътувания. Благодаря Ви пак.

Коментар

До: Консултация за Гранд Витара

Здравей колега " rori " аз карам същият модел .
                      В годината патувам няколко пъти до Норвегия (дори сега ти пиша от тук) , никога не съм я засичал колко гори , нито по магистралите , нито в града , нито кадето и да е , но ако трябва да бъда честен гори повече от Audi A4, 2,6 -V6 - правя разлика по пътя за тука.
                      За консумативите - аз съм сменял само масло и филтри , но тях ги сменям тук (в Норвегия) защото плащам ,но знам за какво и най вече не се притеснявам че както е написано по книга така ще бъда обслужен и няма да ме "побългарят".
                      Незнам каква ти е другата кола ,но не ги сравнявай , всяка си е за себе си - има си добри и лоши качества.
                      Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X