карам сузуки самурай . получисе един луфт в предния мост разглобих целият мост и деферинцяла оказа се ,че има луфт в едното каре и в шлиците. въпросъ мие каретата вадятлисе от полуоските и къде мога да намеря каре икапачки
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за карета на Самурай
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
До: Въпрос за карета на Самурай
Първоначално публикуван от Lakow Преглед на мнениекарам сузуки самурай . получисе един луфт в предния мост разглобих целият мост и деферинцяла оказа се ,че има луфт в едното каре и в шлиците. въпросъ мие каретата вадятлисе от полуоските и къде мога да намеря каре икапачки
А относно каретата-да вадят се.И карета без капачки не се продават.Само в комплект.Цените почват от 15 лв.нагоре.А къде може да намериш???-зависи къде живееш.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
естествено че се вадят тва да не е паркетник ще ми бъде интересно колко ги продават в бг.
даже има и усилени на скоро нашумяха едни които държат гумета 36
и както казва колегата редно е всеки да спомене от къде е така е по интересно
поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lakow Преглед на мнениекарам сузуки самурай . получисе един луфт в предния мост разглобих целият мост и деферинцяла оказа се ,че има луфт в едното каре и в шлиците. въпросъ мие каретата вадятлисе от полуоските и къде мога да намеря каре икапачки
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lakow Преглед на мнениеОт Тервел съм,Добричка обл.,извинявам се за правописа,карето е за главината на преден мост.Ако някой знае каре за кардан да каже,защото ми с струва ,че в скоро време ще сменям.
200 лв.За кардан карета има много и различни.Почват от 15-16 лв.и от там нагоре.И все "истински".Еднакви има и от Нисан само че зегерката им е отвътре ,което не пречи но не карат по много.Те са и най-евтини.Там при вас не знам откъде можеш да си намериш.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Първоначално публикуван от samurai_1(миро иванов) Преглед на мнениеКакви са и колко им е цената на усилените,че с тези 34-ки които ще слагам не знам моите колко ще издържат а в момента не ми е много по джоба да сменям мостове.
от това което аз съм чувал е че до 31 без блокажи държат отам нагоре не е за препоръчване.мое лично мнение
и на други е че когато машината е с два блокажа и къса раздатка с много умерено каране а не газта до дупка
издържат повече.
http://www.trailtough.com/
ето и линка директно от производителя ако сте чували че за тоуота има такива но цената е три пъти повече
е защо да слагам мостове от тоуота като има вече здрави полуски за самука и три пъtи по евтини.
става ваърос за хроммолибден не знам как е на бг но това издържа доста повече от нормалните.
между другото тук на едно джимни е от порядаъа на 150-200€ не саъ копувал само по слух.
поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lakow Преглед на мнениеКаретата които виждам на снимката са с полуоските имали без полуоски и някаква ориентировъчна цена .благодаря.
ами тези комплекта е 200 долара така е по изгодно и ще си сигорен че няма да ги шчупиш повторно
поздрави
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар