Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каскадьора "точи" Самурай за състезание

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Каскадьора "точи" Самурай за състезание

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
    Привет!
    Ами щом се налага сменяй Маторя с по голям...
    В момента доколкото си спомням има мотор 2 литра някъде по моргите около Варна...май в Приселци...всъщност не съм сигурен, но трябва да питам колегата Киро...зет му работи някъде там...съжалявам, утре ще му звъна и обезателно ще ти пиша...обещавам...
    Я напиши тук в темата, ако Каскадьора няма желанието, то аз май имам за един такъв двигател. Предполагам става въпрос за J20A, 2.0L 4 цилиндъра

Коментар

Привет!
      Извинявай, но забравих да ти кажа, че Маторя е от Витара...
      Здрасти колега. Дай повече инфо за тоз мотор. Пари, състояние и т.н.

П.С. Каскадьор, сори че ти спамим темата.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
        П.С. Каскадьор, сори че ти спамим темата.
        Кой бяга от 1 почерпка....
        Но може да ползвате услугата Л.С.
        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
          Кой бяга от 1 почерпка....
          Но може да ползвате услугата Л.С.
          Можем, разбира се, но ако този мотор аз не го взема, някой друг може да види темата и да си го хареса, а на ЛС това няма как да стане.

При първа среща почерпката е от мен.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
            Можем, разбира се, но ако този мотор аз не го взема, някой друг може да види темата и да си го хареса, а на ЛС това няма как да стане.

При първа среща почерпката е от мен.
            Разбира се, например аз може да го харесам Почерпката е най-малкия проблем! Сузуки карачите трябва да се подкрепяме

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
              Разбира се, например аз може да го харесам Почерпката е най-малкия проблем! Сузуки карачите трябва да се подкрепяме
              Само ено не мога да разбера.... защо направо не си купуваме по-големи джипове, ами вземаме самураи и почваме: тунинг, рязане, тунинг, рязане.....
              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                Само ено не мога да разбера.... защо направо не си купуваме по-големи джипове, ами вземаме самураи и почваме: тунинг, рязане, тунинг, рязане.....
                Въпроса и аз съм си го задавал. Отговорът е следния: Ако си взема, да кажем, Гранд Витара 2002 година за 15-16000 лева, пак след няколко карания няма да ме удовлетвори проходимоста и. Тогава се почва, рязане-тунинг, рязане-тунинг.... Какъвто и джип да взема, пак ще го "правя". Затова по-добре по-евтин и със 7-8000 отгоре да заприлича на истински джип, отколкото да преправям машина за 30-40000 лева и нагоре.

Коментар

Привет!
                  Ами щом се налага сменяй Маторя с по голям...
                  Аз му предлагах един V6 2,0 с автоматична кутия ,ама нещо се ослушва
                  Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                  Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                    Сигурно защото е автоматик.

Коментар

Двулитровите 4 цилиндрови J20A са къде къде по-надеждни двигатели! Фактите говорят - ползват си се и в момента на мнооого голяма част от автомоболите на сузуки. Дори WRC отборът им ползва такъв модифициран. И аз бих го предпочел пред V6-ците им, които не са известни като особено надеждни

И аз подкрепям мнението на kolonal, всички изрудии се правят от малки коли, с големи гуми и двигатели. Сърце не би ми дало да преправям джип за 20-30 000 лв...

Коментар

Двулитровите 4 цилиндрови J20A са къде къде по-надеждни двигатели! Фактите говорят - ползват си се и в момента на мнооого голяма част от автомоболите на сузуки. Дори WRC отборът им ползва такъв модифициран. И аз бих го предпочел пред V6-ците им, които не са известни като особено надеждни

И аз подкрепям мнението на kolonal, всички изрудии се правят от малки коли, с големи гуми и двигатели. Сърце не би ми дало да преправям джип за 20-30 000 лв...
                        А на мен ми е интересно, 2.0 двигател как пасва на скоростната кутия на 1.6 G16B, има ли нужда от преправяне или си пасва точно ?
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

По думите на Иван Попов - пасва директно. Двигателят на външен вид е 1:1 с 1.8, с който Иван кара на бегачката си. Разликата в двата двигателя е диаметъра на буталата/цилиндрите, от там идва и по-големият обем.

Коментар

По думите на Иван Попов - пасва директно. Двигателят на външен вид е 1:1 с 1.8, с който Иван кара на бегачката си. Разликата в двата двигателя е диаметъра на буталата/цилиндрите, от там идва и по-големият обем.
                            Ново 20.
                            То, от известно време, ми се върти идеята за двулитров мотор. Сега почвам да търся.

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                              В момента имам 3 купета и 3 двигателя и 3 ск. кутии... ама всичко е разхвърляно из двора. Чакай да сгобя поне 2 джипа в движение, да разчистя малко и тогава ще мисля къде да го сложа. Пък ако продам зеления 410, ще имам пари и да ти го платя.... че сега половината ми джип се движи на версия. А другата половина на магия (всеки се чуди, как изобщо още работи)

Коментар

Списък на хората, които имам да черпя (някога):

banjo - Монтаж на лебетка
                                targa - Заварки по купето
                                Явор VROMOS - Спонсорско % намаление на OFF-road оборудване.
                                Novice - Финансова подкрепа
                                BatGeorgeone - още финансова подкрепа
                                Pursie - Изненадваща (финансова) подкрепа в последния ден
                                Геро - Предоставяне на гараж по време на състезанието
                                CJ_ - морална, технологична, и ъглошлафна подкрепа.
                                Галин - боядисване (безплатно) срещу екстремна разходка.
                                Владо (Аксаково) - предоставяне на всякъкви авто части тип "Старт от скрапа"
                                Десо (навигатора ми) - един път хубаво го отъркалях на "Шумен Трофи", ама не си взе поука.
                                Циганина с FORDa - дето ме тегли от с.Китка до бензиностанцията на Харамията като ми свърши бензина насред трасето.

и др.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X