Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каскадьора "точи" Самурай за състезание

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Каскадьора "точи" Самурай за състезание

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
    Targa явно добре си заварил "коша" още е здрав.
    Ама следващия път ще туря един 200 л. варел отзад, че тея 45 коня много бензин пият. Дадох разход над 40/100. т.е. напълних 40 литра до старта да съм изхабил 3-4 литра и на 86-тия км. свърши.

Дай да го напълним тоя варел с нафта. Нали знаеш, че на нафта колите горят по-малко. Ще ти стигне за 2 състезания.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнение
      Самурая на Каскадьора изфържа цели 10 км. днес и е с трето време
      Утре ми е обещал, че ако стартира ще стане първи...
      Браво Каскадьоре.
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

а за състезанието ресьорите не е ли по добре да ги сложиш върху моста имаше една такава тема изчетох я и накрая разбрах че е по добре да са си както е оригинално но повечето джипове които съм гледал в нета са отгоре неразбирам много но се запалих по тая болест и аз имам отскоро самурай та затова те питам

Коментар

Първоначално публикуван от dianko71 Преглед на мнение
          а за състезанието ресьорите не е ли по добре да ги сложиш върху моста имаше една такава тема изчетох я и накрая разбрах че е по добре да са си както е оригинално но повечето джипове които съм гледал в нета са отгоре неразбирам много но се запалих по тая болест и аз имам отскоро самурай та затова те питам
          За какъв тип състезание искаш да си правиш Самурая ,рали,траял,други?
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

о не за такива състезания просто между колеги си организираме 5или 6 човека накрая с банкетче аз за вашите питах вие сте професионалисти а ние се учим

Коментар

Първоначално публикуван от dianko71 Преглед на мнение
              о не за такива състезания просто между колеги си организираме 5или 6 човека накрая с банкетче аз за вашите питах вие сте професионалисти а ние се учим
              Качването на ресорите върху мостовете си има и + и -, става по проходим, по висок, по-гъзария, НО !!!
              По-лесно се обръща, понякога троши карета, по-нестабилен при висока скорост. Със 100 е като влакче на ужасите...
              На снимката е най-зверското окачване, което съм слагал. Но пак се върнах към оригинала. Не е като да не съм правил експерименти.
              Прикачени файлове
              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Качването на ресорите върху мостовете си има и + и -, става по проходим, по висок, по-гъзария, НО !!!
                По-лесно се обръща, понякога троши карета, по-нестабилен при висока скорост. Със 100 е като влакче на ужасите...
                На снимката е най-зверското окачване, което съм слагал. Но пак се върнах към оригинала. Не е като да не съм правил експерименти.

Къф кретен си, мамка му. Ама кефиш.

Коментар

Утре в гаража ли си? Имам работа в нея посока и да те черпя "онова" кафе дето все ми ревеш за него.

Коментар

Привет!
                    Здравей приятелю!
                    Наистина си уникален...
                    Доста често ходя до Варна и мисля, че миналата пролет караше пред мен...някаде около "Пикадили"...беше страхотна гледка да ти гледам жипката, даже те изпреварих, че да го видя това чудо как изглежда и от пред...страхотно естествено...нямаше човек който да не се обърне и да погледа...
                    Успех и продължавай само напред!
                    Последно редактирано от hun_ter; 07-05-08, 23:05.
                    Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                    .................................................................................................
                    Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                      Привет!
                      Здравей приятелю!
                      .... да го видя това чудо как изглежда и от пред...страхотно естествено.......
                      Много си прав за едно,за глагола ИЗГЛЕЖДА.
                      АМА да си кажа и кусурите да не вземе някой да повтаря грешките ми.
                      1. Двигателя (1324сс от Suzuki SWIFT- 75hp) с мъка завърташе 33" гуми.
                      2. Мостовете имаха тенденция да се завъртат при потегляне и ъгъла на карданите ставаше твърде голям.
                      3. Карданите работеха под голям ъгъл и каретата станаха консуматив.
                      4. Разхода на гориво - ВИНАГИ над 15/100 градско.
                      5. Мощност - остър недостиг на мощноси при изкачвания. Дори 1-ва бавна не стига за дълги стръмни баири. А ако спреш - палиш съединителя (от ЛАДА Нива) докато потеглиш.

Опа... да кажа и нещо хубаво.
                      1. Всява респект в околните водачи на някъкви малки колички.
                      2. Безпроблемно движение по пясък.
                      3. Дупки по пътищата ли??? Не съм забелязал. Гумите са напомпени 1,4 bar.
                      4. Лесно преодоляване на препятствия над 50 см.
                      5. Много добра акселерация на мостовете.
                      6. Лесно преминаване на реки и водни препятствия дълбоки над 1 метър.
                      Все пак праговете ми бяха на 70 см. (кухненска маса= 70см.) от земята и се качвах с отскок.
                      Прикачени файлове
                      Последно редактирано от Kaskadiora; 07-05-08, 23:10.

Коментар

Утре в гаража ли си? Имам работа в нея посока и да те черпя "онова" кафе дето все ми ревеш за него.
                        В гаража съм, къде другаде? Гледай кво стана със синхронизатора заради един скъсан зегер в кутията.
                        Прикачени файлове

Коментар

Привет!
                          Ами щом се налага сменяй Маторя с по голям...
                          В момента доколкото си спомням има мотор 2 литра някъде по моргите около Варна...май в Приселци...всъщност не съм сигурен, но трябва да питам колегата Киро...зет му работи някъде там...съжалявам, утре ще му звъна и обезателно ще ти пиша...обещавам...
                          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                          .................................................................................................
                          Е. Абу

Коментар

Привет!
                            Извинявай, но забравих да ти кажа, че Маторя е от Витара...
                            Е. Абу

Коментар

Гледай какви свирепи авточасти има в раздатката.
                              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                                Гледай какви свирепи авточасти има в раздатката.
                                Сега схвана ли защо "Късия" РОВЪР тежи скромните 1,7 тона.
                                Я си кажи да не си взел пари да рекламираш VIKTORY

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X