Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет преден мост Самурай SJ413

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет преден мост Самурай SJ413

Имам хлабина на предно ляво колело във вертикална равнина. Свалих както се полага подложка една, след това две, накрая три от тези за обиране на хлабината в конусно-ролковите лагери 8, под позиция 7. За съжаление остана малка хлабина. Подложките бяха две от горе и една от долу. Всяка с дебелина 0,46-0,48мм. Прочетох внимателно подробния пост на колегата Жоро http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E0%E3%E5%F0%E8
    , но не ми стана ясно лагерите как се откриват за да се свалят. И тоя номер "номер 30302, но отпред има 4Т" със заветното "4Т" пред 30302 го няма в каталозите.
    Възможно ли е хлабината да е от лагерите на главината, която носи спирачния диск?
    BTW, предния мост е с ръчно включваеми хъбове за блокаж.
    Прикачени файлове
    LZ1AIV

До: Съвет преден мост Самурай SJ413

Напиши от къде си .Луфта така описан е от лагерите явно.Лагери има
    но знам къде в София.Не си спомням цена но не бяха скъпи.Свалят се след махането на капачките и последователно ,кеф ти долен кеф ти горен.А най лесно в сервиза.
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Да, мисля че Ви разбрах. Вероятно и двата шенкелни накрайника трябва да са свалени, за да позволи по-голяма свобода на завъртанетона главината. В Пазарджик съм.
      LZ1AIV

Коментар

Всичко се разкача за удобство.Ако не си го правил ще имаш леки затруднения.Щом така и ще правиш лагерчетата вземи смени и кечетата.Ако не можеш да намериш квото там ти трябва пиши.Но след неделя че изчезвам.
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X