Търся инструкция за експлоатация и ремонт на Сузуки Гранд Витара 2.0 тд 1999 г.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся инструкция за експлоатация и ремонт на Сузуки Гранд Витара 2.0 тд 1999 г.
Свий
X
-
До: Търся инструкция за експлоатация и ремонт на Сузуки Гранд Витара 2.0 тд 1999 г.
А как мога да я получа спешно? Джипчето не ще да пали.При подаване на контакт,лампичката за подряващите свещи започва да мига ,прекъсва се тока към помпата, а от там и подаването на гориво към нея.Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 99г.
Opel Corsa 1.7д 98г
Коментар
-
До: Търся инструкция за експлоатация и ремонт на Сузуки Гранд Витара 2.0 тд 1999 г.
Колега ония ден ме остави на пътя същия проблем, дай телефон за да ти обясна какво е и да го направите за 3 минути... това кабелче на мене ми струваше 200 лв за пътна помощ... Моя телефон е 0888568433 - Сашо Ще се радвам да помогна!
Коментар
-
Още е в сервиз.Утре си я вземам и най вероятно няма да намерят от какво е ,въпреки че им подсказах от какво може да е както ме посъветва. Съмняват се в имобилайзера, но в Плевен нямат софтуер за проверка. До утре.Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 99г.
Opel Corsa 1.7д 98г
Коментар
-
Джипчето вече е в движение.Изхвърлиха имобилайзера и всичко за сега е нормално.Не е разпознавал ключовете вследствие на
разсинхронизация -по думите на майстора.
Специални БЛАГОДАРНОСТИ на Паджеровод и Сашо Цветанов!!!Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 99г.
Opel Corsa 1.7д 98г
Коментар
-
От: До: Търся инструкция за експлоатация и ремонт на Сузуки Гранд Витара 2.0 тд 1999
Първоначално публикуван от petomu Преглед на мнениеПри подаване на контакт,лампичката за подряващите свещи започва да мига ,прекъсва се тока към помпата, а от там и подаването на гориво към нея.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар