здравейте как да си закупя блокажи за блокажи за сузуки витара
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
блокажи за сузуки витара
Свий
X
-
До: блокажи за сузуки витара
Първоначално публикуван от MAT1 Преглед на мнениездравейте как да си закупя блокажи за блокажи за сузуки витара
http://xtreme4x4.dreamhosting.gr/pro...oduct_id=36590
или от Европа:
http://www.offroad24.com/shop/artike...&pg=030&pu=030DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
-
Първоначално публикуван от samurai_1(миро иванов) Преглед на мнениеНещо не мога да го отворя вторият линк.Първоначално публикуван от mitaka359 Преглед на мнениевторият линк не се отваря , в мен ли е грешката
Можеш да пробваш и да влезеш в магазина http://www.offroad24.com/, след това - to the shop - next - suzuki - vitara - ARB air locker... to be continued
Коментар
-
за по-евтино - намери си витара с блокаж в някоя морга и си вземи само дифаедин познат така си взе за 250 лв. излезе му около 400 с ремонта и работата. Проблема е, че трябва или да имаш познати в автоморгите (неговия случай) или да се счупиш от късмет! Ако второто е твоя случай, пусни един тотофиш на мое име
. Третия вариант е да обикаляш много и постоянно, докъто изпадне нещо, но тогава разходите по бензин и време ще надхвърлят няколкократно цената на нов! Ако има 4-ти вариант, то аз не го знам. Нека колегите дадът идеи.
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от Upimen Преглед на мнениеза по-евтино - намери си витара с блокаж в някоя морга и си вземи само дифаедин познат така си взе за 250 лв. излезе му около 400 с ремонта и работата. Проблема е, че трябва или да имаш познати в автоморгите (неговия случай) или да се счупиш от късмет! Ако второто е твоя случай, пусни един тотофиш на мое име
. Третия вариант е да обикаляш много и постоянно, докъто изпадне нещо, но тогава разходите по бензин и време ще надхвърлят няколкократно цената на нов! Ако има 4-ти вариант, то аз не го знам. Нека колегите дадът идеи.
Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
Не само заводски коли ходят в моргитеЧовека си взе 100% блокаж на общо основание - затова казвам, че ти трябва страхотен късмет за тая работа.
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от Upimen Преглед на мнениеНе само заводски коли ходят в моргитеЧовека си взе 100% блокаж на общо основание - затова казвам, че ти трябва страхотен късмет за тая работа.
Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
А има ли витари с LSD блокажи стандартно /заводско/ изпълнение и как се отличава модела, защото се оглеждам за Витара.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеА има ли витари с LSD блокажи стандартно /заводско/ изпълнение и как се отличава модела, защото се оглеждам за Витара.Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
Това е много полезно, защото джипа ми има LSD на всички диф. и много удобно и лесно се управлява и тази зима на 2 пъти го прекарах през място, на което по-лифтната и с "кални" гуми Г класа затъна, а джипа макар и по корем и с "мръсна" газ със чисто зимни гуми и на отиване и на връщане минах.
Ако е ръчен блокажа трябва да се помисли и да се включи още преди да си закъсал, може би.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар