Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Какво направих днес за любимата "Витара"

Да взема и аз да попиша в темата. Преди две-три седмици си сложих степенки и подлакътник (който струва 25 лв. в Кауфланд)!!! Само да поспре да вали и ще направя снимки

Коментар

От няколко дена работя да доработя подлакътника и все още не е довършен, ще вграждам конзолата за ел. прозорците в нея някъде и ей до тука я докарах, доста добре пасна. Отделно подмених разпадналият се вече маркуч за въздуха към въздушният филтърстана много оригинално, махаш старият напълно, като изчистваш и тази част вътре в гуменият преходник, като там навиваш после алуминиевият въздуховод, който е с диаметър 63мм и го има на всеки железарски магазин, струва около 10лева
      Прикачени файлове

Коментар

Няма ли как да мръдне още малко напред,поне фугата да се затвори? Инъче е в тон със салона.
        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Ще стане и това, сега е в няколкоседмичен изпитателен срок отделно ще го боядисам пак в сиво. Така ме дразни, имам да пускам кабели и осветление за пепелниците или барчетата, още не съм решил. Разглобих си за профилактика и ремон бутоните за ел. джамовете и видях че нямат лапички, ще се доработва
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
            Ще стане и това, сега е в няколкоседмичен изпитателен срок отделно ще го боядисам пак в сиво. Така ме дразни, имам да пускам кабели и осветление за пепелниците или барчетата, още не съм решил. Разглобих си за профилактика и ремон бутоните за ел. джамовете и видях че нямат лапички, ще се доработва
            Баща ми взе някакво копче за дясната врата (знаеш, че нямаше) сложи го и, о красота имаше лампичка, която ... не спираше да свети наложи се да го разглобя и да я махна. Самото копче беше 5 лев и се питам: "това копче да не е за тир, че е 5 кинта" както и да е добра работа. Ако има с нещо да помагам опъвай жицата
            Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
            /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Здравейте, колеги! Ето и едно мое допълнение към иначе новата за мен Витара. С малко инвестиций за тръби и един добър приятел с апарат за заварки и проекта от нас, се получи туй творение.
              Прикачени файлове

Коментар

Днес си измаисторих този нискобюджетен багажник
                Прикачени файлове

Коментар

Това дали ще те предпази ако се обърнеш.

Коментар

Първоначално публикуван от Bad-boy Преглед на мнение
                    Това дали ще те предпази ако се обърнеш.
                    Той човека си каза-багажник.
                    Не е рол кейдж, или както е по-разпостранено-ролбар. За никаква безопасност не става дума, а за обикновен таванен багажник.
                    Колко работа ще върши е отделен въпрос
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Това е багажника с най-тънките тръби,които съм виждал.Аз лично бих заложил на по-сериозни,но ако на теб ти върши работа ,значи е ок!
                      За предпазване и ролкейдж няма изобщо смисъл да се говори!
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                        Никой ли не чопли по витарката си бре? Тая тема трябва да е в първите 10 но уви....
                        Днес почивах и сега съм по уморен отколкото ако бях на работа.
                        На втората витарка се мокреше мокета при дъждовно време и аз както мразя нещо да не ми е наред я разхвърлях.Реших че тая вата под мокета е вредна,защото задържа влагата за доста време и я замених с ето това. Но преди това изкърпих дупката с нитачката,не ми се чакаше до утре да я правя с ЦО-то. Всичко намазах с 999 на боди и отгоре една ръка нувол. После докато съхнеше махнах повечето вата от мокета . Облепих с 10мм непорен ''самозалепяща се топло и шумо изолация'' която е водонепроницаема и воала
                        Моля за малко информация за изолацията - откъде и за колко?
                        Много хубав Доберман - да ти е жив и здрав!
                        Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                        ... turn on your A/С !

Коментар

Изолацията я издирвах из цяла Варна докато я открия,фирмата не продава изолация а я монтира при тяхната си дейност но ми направиха разценка 15лв/м2 това е за 10мм дебелина. Можеш да намериш такава във фирми които монтират централни климатици(с това обличат въздуховодите) аз го ползвам за 2-ра кола,и съм очарован от качествата му.
                          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                            Изолацията я издирвах из цяла Варна докато я открия,фирмата не продава изолация а я монтира при тяхната си дейност но ми направиха разценка 15лв/м2 това е за 10мм дебелина. Можеш да намериш такава във фирми които монтират централни климатици(с това обличат въздуховодите) аз го ползвам за 2-ра кола,и съм очарован от качествата му.
                            Колега, били ми казал моля те някакви координати на фирмата във Варна да ги питам дали имат хора в София, защото при днешното ми търсене нещо не открих инфо за нещо подобно тук при нас в София. Благодаря предварително. Имам подобен проблем като при теб и смятам да го отстраня.
                            Suzuki Vitara '98 2.0 TD, ДБ
                            0 8 8 4 1 0 0 5 0 3 Весо

Коментар

Колеги отдавна чета във форума кой какво е направил за своята ЛЮБИМА но досега не съм писал.Аз също имам Витарка отдавна,но сега реших и аз да я постегна (малко) и да я повдигна.По нататък ще пусна и снимки.

Коментар

Първоначално публикуван от nickmalkia Преглед на мнение
                                Колега, били ми казал моля те някакви координати на фирмата във Варна да ги питам дали имат хора в София, защото при днешното ми търсене нещо не открих инфо за нещо подобно тук при нас в София. Благодаря предварително. Имам подобен проблем като при теб и смятам да го отстраня.
                                Весо,точно до "бокса" на Митьо правят клима - инсталации и отдавна съм го питал, но май материяла, с който работят не е най добрия и поема влага!
                                Другото място, е което ти показах с/у хладилния завод - материяла е руски, много видове - все ще си харесаме нещо.
                                Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                                ... turn on your A/С !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X