Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се тази Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търси се тази Витара

Здравейте, искам да се свържа по някакъв начин със собствениците на Витарата на снимката. Ако някой може да каже нещо по въпроса ще съм много благодарен.
    Прикачени файлове

До: Търси се тази Витара

Малко странно ми звучи интереса ти... За какво са ти собственниците... уточни се че остава малко горчив привкус при подобно запитване....

Коментар

Ами защото джипката се продаваше в интернет, обаче ме изпревариха и искам да ги намеря да ги питам евентуално дали ще я продават. Това е. Знам от бившия собственик, че са казали, че са от Тетевен.
      Тук във форума всички се знаят и им правят впечатление тези автомобили и затова реших да питам......

Коментар

Първоначално публикуван от коки Преглед на мнение
        Ами защото джипката се продаваше в интернет, обаче ме изпревариха и искам да ги намеря да ги питам евентуално дали ще я продават. Това е. Знам от бившия собственик, че са казали, че са от Тетевен.
        Тук във форума всички се знаят и им правят впечатление тези автомобили и затова реших да питам......
        Колега не знам къде да са я продали ама днес като се прибирах от София към Бургас мисля че я видях в Нова загора, отдясно на главния път преди OMV-то.Направи ми впечатление защото е много "натокана"
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Нищо лично, но и нам мен ми е странен този интерес, още повече че доколкото рабирам си я видял само в интернет.
          Дори и много да ти е харесала сега какво, ще търсиш новият собственик из цяла Бълагария ли?

Явно това не е била твоята кола, ще се появи друга.
          ... to be continued

Коментар

Pach, благодаря за информацията. И според мен е "натокана". Малко сладко джипче за гаджето ми. Наистина ми харесваше и много ме е яд, че не я видях по-рано да отида да я купя. Това е единствената причина да ви питам дали познавате собствениците.
            А колкото до друга - аз вече купих, ама искам и тая!

Коментар

Pach, благодаря за информацията. И според мен е "натокана". Малко сладко джипче за гаджето ми. Наистина ми харесваше и много ме е яд, че не я видях по-рано да отида да я купя. Това е единствената причина да ви питам дали познавате собствениците.
              А колкото до друга - аз вече купих, ама искам и тая!
              Моля, моля
              След като си купил джип какво ти пречи да го направиш като този ? Малко боя, хубави джанти с гуми, ролбар и .... т.н. тъкмо ще си имаш занимавка

Коментар

Ще я направя тази, която съм купил......но все пак искам лилавата. Какво лошо има да питам хората дали ще я продават!

Коментар

Ще я направя тази, която съм купил......но все пак искам лилавата. Какво лошо има да питам хората дали ще я продават!
                  Няма лошо, но ако аз съм я купил преди седмица едва ли ще седна да я продавам защото се е харесала на някой.Ти би ли го направил ?

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                    Няма лошо, но ако аз съм я купил преди седмица едва ли ще седна да я продавам защото се е харесала на някой.Ти би ли го направил ?
                    Всичко е въпрос на цената, нали?

Иначе, Коки, питането ти наистина не е корректно
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                      Всичко е въпрос на цената, нали?

Иначе, Коки, питането ти наистина не е корректно
                      Ако си търговец да, но аз разсъждавам по друг начин.Знаеш колко трудно се харесва и избира автомобил, особенно пък джип.И след толкова обикаляне и търсене го намираш и заради едни 1000 отгоре да го препродадеш...просто няма да стане.Но хора всякакви

Коментар

Е, какво пък толкова. Как да се свържа с човека като нямам нито телефон нито нищо........просто питах дали някой не го познава! Пък и защо да не е възможно да иска да продаде Витарата? Всичко става! Знае ли човек....

Коментар

Коки, остави си телефона и ако човека го интересува ще ти звънне! Ако не - колкото и да напираш тука, никои няма да ти каже къде е колата.
                          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                          0888 315 794
                          LZ1UPI
                          A1 (Rh+)

Коментар

Upimen, сърдечно благодаря за подсещането! Много съм отвеян!
                            Телефонът ми е 0887 441425.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X