Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Седалки въпрос?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Седалки въпрос?

Имам нещо проблем с механизма на не шофиорската седалка,по точно от зад дръжкаат за преместване а седалката е не функционираща,някои да знае как сваля предпазната пласмаса,защото не мога да я измъкна?

До: Седалки въпрос?

Аз имам същия проблем. Жилото не функционира. Честно казано не знам какво може да се направи, защото резервни части за седалки няма!
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Лошото е че не мога да измъкна тази пласмаса да разгледам по добре механизма на седалката?

Коментар

Погледнах в менюалите, които имам - нищо не казват. Дано някой, който е вършил тази процедура да се обади
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Аз имах такъв проблем,оказа една пружинка която е изкочила от мястото си. Мисля ,че беше някаде по релсата.

Коментар

Обикновено пластмасите се държат на щипки и пластмасови шипове с контри (като котвички).
            Разглежда се добре посоката на контрите и се натискат с отверка или дръг подходящ инструмент (шило, щангичка). За разглеждането помага зъболекарско или монтьорско огледалце на по-дълга дръжка.
            Понякога още чифт ръце са много полезни
            Show must go on!
            LZ1VES

Коментар

Мерси първия по-свободен момент ще я зачекна пак дано се окаже както казваш кукичка,става въпрос за дръжката измъкнали я пласмасаа е вън но да видим ...

Коментар

Днес се захванах пак да оправям седалкта за съжеление не намерих никакви куккички и наи накрая се реших и разрязах малко от пласмасовата кора колото да излезне през дръжката,в следствие открих проблема жилото се е разтегнало опитах с оптегача които е предвиден но не успешно решението за мен е с допълнителна втулка за пробата е пластмасова но утре ше изготва стоманена.Механизма вече работи
                http://www.album.bg/rotter/images/3138134/

Коментар

Малко късно,но ня някой ако му се наложи може да е от полза.
                  Свалянета става като се дръпне малко по смело.
                  Вчера го разбрах.
                  Прикачени файлове

Коментар

От: Седалки въпрос?

Браво аз тогава как ли не го мъчих и не успях да го извадя.Дупчицата в металната дръжка играе ли някаква роля за захващането?

Коментар

От: Седалки въпрос?

Дигаш я нагоре и рязко дърпаш, дупчицата е за пъпката от вътре на пластмасовата дръжка, но мисля че след като я извадиш един път няма да е много ефективна, аз съм смъквал да пера тапицерията на седалките си и съм ги разглобявал целите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X