Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за помощ- бензинова помпа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моля за помощ- бензинова помпа

Защо просто не я изолираш и да сложиш суха на неино място,така ще си спестиш доста усилия и ще се отрази по добре на бюджета,след 2 която ми изгоря-потапяща(явно резервуара на витарата е прекалено голям,и на наклони става неприятност,затова приятел ми изработи резервуар от 27 литра които работи и с 200гр,добавя му се суха помпа и стария дебитомер и си готов за атака под 45 градуса)
    Прикачени файлове
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Колега Biboqn видях,че си от Шумен ако не намериш оригинална помпа отиди при Емо елтехника зад базовото,той има помпи който са съвместими и ще измисли нещо.

Коментар

Варианта за външна помпа не е за изхвърляне и според мен. Спасиявал ме е и на път дори,бързо, лесно и удобно- особенно за този който я монтира. Ама това за маслото - кофти работа.

Коментар

За сега ще изчакам колегата PACH той се е заел да рециклира старата.
          Тук ми предлагат следния вариянт:
          слагам електрическа ВИБРАЦИОННА,която била за карбуратори.След достигане на налягане от 0.2 бара, тоест когато иглата на карбуратора затвори се изключвала.Маркуча на излишното гориво се затапвал.Не знам дали ще стане.

Коментар

Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
            За сега ще изчакам колегата PACH той се е заел да рециклира старата.
            Тук ми предлагат следния вариянт:
            слагам електрическа ВИБРАЦИОННА,която била за карбуратори.След достигане на налягане от 0.2 бара, тоест когато иглата на карбуратора затвори се изключвала.Маркуча на излишното гориво се затапвал.Не знам дали ще стане.

Искаш в магазина ел. помпа за старо Субару или Хонда - карбураторни. Единствения кусур е че трябва да са ниско - т.е. до тях от резервоара горивото да отиде на самотек.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X