Някой энае ли от какво друго стават
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тампони эа стабелиэираща щанга эа самурай
Свий
X
-
До: Тампони эа стабелиэираща щанга эа самурай
Първоначално публикуван от joro velkov Преглед на мнениеНякой энае ли от какво друго ставатSUZUKI SAMURAI 1.3 16V
SUZUKI JIMNY 1.3 16V
JEEP WRANGLER 2.5
JEEP CJ 7 2.5
-
Идеята за премахване на щангата е доста добра, ако все пак решиш да сменяш тампони, виждал съм да слагат навити ленти от вътрешна автомобилна гума.....
......аз лично не съм фен на идеята
УспехSUBARU OUTBACK 2.5
LZ1WLF
Коментар
-
Аз моята я махнах говорим за П-образната щанга дето е отпред предполагам.Честно казано не забелязвам някаква промяна с нея или без нея в смисъл от към държание на пътя,така че както те съветват колегите махни я.ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Ще разбереш ползата от нея в момента, в който се връзваш на фльонга около някое дърво.
Тия щанги се махат или изключват само в триала, не на шосето. Без тях се вмирисва и управляемостта, не само опасността от резонанс.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеЩе разбереш ползата от нея в момента, в който се връзваш на фльонга около някое дърво.
Тия щанги се махат или изключват само в триала, не на шосето. Без тях се вмирисва и управляемостта, не само опасността от резонанс.
Да я маха смело колегата.Самурай правен за офф с такава щанга вече почти не можеш да видиш.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Не я махай тая щанга. Аз имам един обънат джип по тая причина. Самурая става нестабилен по завоите и не е приятно.За черното пак не ти препоръчвам,по-добре направи двойни задни люлки за да пропадат задните гуми повече но предницата не пипай.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Ако е без хора с 45 кг шофиор ДА ,,,но с двама по 100 кила разликата е огромна.Ако искаш да караш без тосионната щанга просто махни едната биалетка и открии сам разликатаFJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
BJ42 04 1982
FJ62 11 1983 skipe blago4x4
LZ 2 BHB
Коментар
-
Потроших N броя Самураи и нито един не е бил с тази щанга
Обръщал съм такъв но причината в никакъв случай не е била щангата.
Виж за високи скорости над 120 съм съгласен че става неуправляем.
Но да ме убеждавате че на труден терен с нея е проходим колкото без нея хм....Никога нямаше да се търтя да я махам.И всичко това на принципа на пробата и грешката много години.
П.С.Като се има в предвид че в момента съм с двг и ск по-тежки от оригинала и по - високо разположени,пък не се обръща и без щангата.
Зашо ли?Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Аз мисля като Хънтъра!Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
LZ1JYM
Коментар
-
Bez 6tanga, razkra4a na mostovete stava po-goliam za 4erno. V nikakav slu4ai obra6taneto ne se vliae ot lipsata na reaktivnata 6tanga. No za asvalt e zadaljitelna. Pri ostar zavoi do 40-60 km. se vdiga vatre6noto zadno kolelo, bez 6tandata, se vdiga na dve gumi i posle stava stra6no...
Без Щанга, разкраЧа на мостовете става по-голЯм за Черно. В никакав слуЧаи обрЪЩането не се влиЯе от липсата на реактивната Щанга. Но за асФалт е задЪлжителна. При остЪр завои до 40-60 км. се вдига вЪтреШното задно колело, без Щангата, се вдига на две гуми и после става страШно..
Моля пишете на кирилица. Следващо мнение на латиница ще бъде изтрито без предупреждениеИма два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
Стефан, 0888851800
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар