Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki Vitara-3 часова подготовка за "Троян Трофи"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Suzuki Vitara-3 часова подготовка за "Троян Трофи"

Момчета, ЕВАЛА!!! С карането си сте ми напълнихте душата........Продължавайте със същия дух.....
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Поздравления и от мен,евала ви праим,заповядаите на сьбора да я огледаме тая бегачка
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
        Поздравления и от мен,евала ви праим,заповядаите на сьбора да я огледаме тая бегачка
        Още една Витара, която ми хареса как е направена.Мисля да открадна идеята за "дупето" и

Ако някой познава автомобила, нека да сподели какво е окачването и какви други подобрения са направени ?
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

След като свърши с дърпането на джетовете по плажа на Слънчев Бряг да се надяваме, че още ще е в състояние годно за състезание

Коментар

От: Suzuki Vitara-3 часова подготовка за "Троян Трофи"

Днес решихме да покараме отново Витарката на "Откриване на сезона Трявна"-2011г. Подготовката вкючва залепване на нови лепенки

и гледане на транспаранти за надъхване на големите батковци

Като Красен внимателно маха транспортното фолио да не се надикне заедно с боята

Утре подготовката продължава, както винаги в последният момент
            NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Днес махнахме отново ауспуха, за да вдигнем мощноста ... на шума де

Ичката показва как ще върти страниците на роудбука утре
              Тъкмо се вътрнахме от брифинг в Трявна, вали като за световно Като нямаме този път гуми, поне си имаме лебетка Поздрави !
              Последно редактирано от Smilen; 18-03-11, 23:11.

Коментар

От дъждовете имаше малко локви, но ги преодоляхме

не бяха много дълбоки

а и герука малко пречеше

... и го свалихме

Накрая пак се закачихме малко накрая

Абе Витарката се представи чудесно ние малко я изложихме, че се боднахме в най голямата кал и закъсахме, но се накефихме два дена по Тревненските баири Поздрави на всички

Коментар

Напълнихте ми душата,шапка ви свалям. А и в темата за Трявна Манол спря да плюе по витарите, доста впечатляващо представяне на витари.
                  http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Колега Смилен, ако може да попитам откъде се снабди с това'' ел,турбо''?

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                      Напълнихте ми душата,шапка ви свалям. А и в темата за Трявна Манол спря да плюе по витарите, доста впечатляващо представяне на витари.
                      Благодаря, ти ние главно за шоуто се пуснахне пак, радвам се, че се е получило
                      Колега Смилен, ако може да попитам откъде се снабди с това'' ел,турбо''?
                      От Щатите го купих, беше около 120$ ако не се лъжа Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Smilen Преглед на мнение
                        От Щатите го купих, беше около 120$ ако не се лъжа Поздрави
                        Ама си хипер пестелив. Цяла тема ни обясняваш как подстригвате веждите, а същинската част я подминаваш, като духалката за размразяване на стъклото.
                        Стига ни държа в неведение, разкажи нещо по-вече за монтажа, как работи, ти ли я вкл.,модел, разни ей такива безинтересни работи. Снимки на ел. ТУРБИНА.
                        п.п.Страхотно каране на Трявна.

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                          Ама си хипер пестелив. Цяла тема ни обясняваш как подстригвате веждите, а същинската част я подминаваш, като духалката за размразяване на стъклото.
                          Стига ни държа в неведение, разкажи нещо по-вече за монтажа, как работи, ти ли я вкл.,модел, разни ей такива безинтересни работи. Снимки на ел. ТУРБИНА.
                          п.п.Страхотно каране на Трявна.
                          Не съм спестил нищо , погледни по-предните страници тук, съм писал за турбинката , ама пак казвам не е кой знае какво Вдига малко динамиката при ниските обороти.
                          Последно редактирано от Smilen; 07-04-11, 21:43.

Коментар

Прав си, уж съм я преглеждал няколко пъти тази тема.
                            Незнам дали заради турбината, но много добре се движехте по трасето, да не кажа почти колкото черока, но пък може и да съм пристрастен.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X