Какъв най голям размер гуми мога да сложа на оригиналните джанти (железни)на Витарката ми. Замислил съм се за 31ци ама не знам дали ще станат.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за джанти за витара
Свий
X
-
До: Питане за джанти за витара
Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнениеКакъв най голям размер гуми мога да сложа на оригиналните джанти (железни)на Витарката ми. Замислил съм се за 31ци ама не знам дали ще станат.Най-добрия реглаж на преден и заден мост
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеАз съм с 5,5J и 31-ци гуми и да ти кажа не е чак толкова зле. С 7J обаче ще е мого по-добре.Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение8-ци са,бре.8J15.Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
Колеги,давайте акъл за гуми и джанти че аз съм с две летни отпред и две зимни отзад /така е купих приди две седмици /.Да сменям ли джантите с по големи или не ?Плюсове и миноси за по голими и по малки джанти ?Ами като се замисля май ми трябва някакъв копромисен вариант хем да става за градско хем и за оф роуд да стават.Става дума за витара къса база 95 г. автомат !Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
костeнурков спринт.... и в гората !!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар