Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SUZUKI VITARA 1.9TDI ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SUZUKI VITARA 1.9TDI ???

Здравейте на всички

Това е моето първо писане в клуба . Дай боже скоро и аз да стана част от вас . В процес съм на търсене на нещо подобно . Попаднах в мобилето на това SUZUKI VITARA 1.9TDI
    Дата на производство - април 2000 г.
    Тип двигател - Дизелов
    Мощност (к.с.) - 90 к.с.
    Скоростна кутия - Ръчна
    Категория - Къса база
    Пробег - 96100 км
    Цвят - Tъмно син 13600 ЛВ.

Внесен през Август на собствен ход Изключително икономичен за джип 5/100, много по проходим от дългата база, има бързи и бавни скорости нови лети джанти и гуми, идеално окачване обслужено ; Сменени масла , филтри и ремъци /3бр. Ангренажен+нови ролки , на климатика и на генератора/ въттре и външно запазен като нов Договарянне.

Понеже съм лайк на возила 4х4 бих желал коментара ви . Не ми се вижда много истина

Благодаря ви !
    [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]Викайти линейкътъ дукът е времи[/B][/SIZE][/FONT] :D!!

До: SUZUKI VITARA 1.9TDI ???

Пиши от къде си, кога смяташ да я гледаш и т.н. Сигурно някой ще откликне.......Поне ще ти помогнат с огледа......Иначе разхода 5л/100км за джип си е научна фантастика
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

От къде е внос джипката? За километрите и сервизна книжка не е гаранция, пълно е с ментета /много лесно се изработват/. Единствената ти гаранция е "късмет" и пълен оглед на всички агрегати и детайли по колата. Това, че е сменявано масло /за другото не може да си сигурен/ не е добре, защото по оригиналното масло при вноса, можеш да се ориентираш как е поддържана колата. Много често когато маслото е в трагично състояние го сменят за да не избягаш на далеч!

Коментар

Това щом е производство 2000 г. или не е Витара, а е Гранд Витара или е произведена най късно 1998 г. Другото което ми прави впечатление е високата цена...За разхода няма какво да се коментира, този мотор се слага на пежо и имам наблюдения от 306. Разхода на Пежото с този мотор е доооста над 5/100 какво остава за джипката. Аз карам дълга база 2,0 ТД и под 9/100 разход е невъзможно.
        Едит... Видях обявата и колата не може да е 2000 г. Този модел го правят до 98а. Друго цената не знам как са я измислили... Мойта витара дълга база 2,0 ТД (мазда мотора) с кожен салон, клима и т.н. невероятно запазена я взехме за 12000...
        Последно редактирано от sasho_tzvetanov; 15-02-08, 05:20.

Коментар

благодаря за отзивчивостта .Ще продължим търсенето
          [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]Викайти линейкътъ дукът е времи[/B][/SIZE][/FONT] :D!!

Коментар

да не забравяме че тук се произвежда витарата все още до скоро се монтираха двигатели 2.0 ХДИ от пежо 90кс те са по икономични но разхода от 5л/100км е голяма фантазия.и наскоро започнаха да се продават като сантана и вече са новите мотори от пежо 1.6HDI.
            поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X