Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фланци за кардани?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Фланци за кардани?

споко бре.аз ви познавам и двамата.таман ще има повод да почерпите за да ви запозная.

Коментар

Коко .... много станахме мераклиите ....
      И аз ги познавам и двамата, ама ..... в действителност стана по-сложно ...
      Спането беше на две места ... с две кръчми ....
      Абе ....
      На всичко отгоре вечерта, като се събрахме ... диджея нещо се развихри ... и от него дума не можахме да вземем!
      Нито да се чуем ...
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Ооо Румене как си приятелю?Напълни ли живарника след сбирката
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
          Не е виновен Явор. Бъркотията беше пълна. Май дисководещия е за е......е. Хем специално му казах, да обяви че е желателно всеки да си казва ника и името, но... Не беше достатъчно настоятелен.Това им е лошото на големите събирания. Обособяват се групички и... дотам.
          Никиии стига мрънка Пак DJ ви виновен, другия път всеки да си сложи табелка (бадж) с името и ника.Така всеки ще знае с кой си говори
          Относно развихрянето...ами живота ми е музика,петък вечерта беше съвсем изпровизирано и се получи страхотен купон в малката заличка, не знам защо в Събота танцувахте толкова малко
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
            Никиии стига мрънка Пак DJ ви виновен, другия път всеки да си сложи табелка (бадж) с името и ника.Така всеки ще знае с кой си говори
            Относно развихрянето...ами живота ми е музика,петък вечерта беше съвсем изпровизирано и се получи страхотен купон в малката заличка, не знам защо в Събота танцувахте толкова малко
            Щото тъкмо като се развихря и ти сменяше стила. И така 2-3 пъти. И ми мина мерака.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
              Щото тъкмо като се развихря и ти сменяше стила. И така 2-3 пъти. И ми мина мерака.
              Ами като не танцуват на един стил и сменям на друг, и така докато ги усетим на какво се радват.Като не идват сами да си искат...така ще е
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Как не танцуват бре? Като видиш дансинга пълен, кво ти трябва да сменяш стила? Нали знаеш, то е като бизнеса. Докато работи, не се пипа.

Коментар

Коя беше най-добрата танцуваща двойка?
                  FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
                  BJ42 04 1982
                  FJ62 11 1983 skipe blago4x4
                  LZ 2 BHB

Коментар

Първоначално публикуван от blago4x4 Преглед на мнение
                    Коя беше най-добрата танцуваща двойка?
                    Аз и NIK NIKOLOV Имаше и 3 прост...и, ама не ги огря.

Коментар

Ей оспамихме темата на човека.
                      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Mъка ...мъка ... Иване ...
                        Само някоя друга рибка ...
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                          На всичко отгоре вечерта, като се събрахме ... диджея нещо се развихри ... и от него дума не можахме да вземем!
                          Нито да се чуем ...
                          Ми той,искаше да си ляга,и затва в 20.30 напрай дискотеката,и 21.30 си легна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X