здравеите, тия дни си продадох Диското и си купих самураиче 1,3 94г симпатична машинка.Сега на дневен ред е вдигането му бихте ли ми помогнали със съвети по окачването и ходовата част.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
купих си самурай
Свий
X
-
До: купих си самурай
Попитай горския - това му е ника. Той сериозно се подготвя да сменя окачването с пружини. В темата "хайде заралиите да се преброим "му има телефона. Ако срещнеш трудности аз ще ти го дам. И честито за машинката![IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]
-
Първоначално публикуван от baro Преглед на мнениездравеите, тия дни си продадох Диското и си купих самураиче 1,3 94г симпатична машинка.Сега на дневен ред е вдигането му бихте ли ми помогнали със съвети по окачването и ходовата част.
траил мастер имат xубав кит за аз биx направил това +7cм с 235/75/15
а ника ти на испански се превежда кал.
поздравиПоследно редактирано от zenit; 06-02-08, 00:11.
Коментар
-
Честито за правилният избор. Ако си харесаш идея от снимките, мога да ти кажа кое как сме направили. От мойта 410 направих това:
Сложих ги горе-долу в хронологичен ред по размера на гумите. 205/70/15, 235/75/15, 33"/12,5/15
Стана с толкова висок, че се качваш със скок, но пъл на странични наклони не се държеше много добре.Както се вижда.
Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
http://www.cardomain.com/ride/2562837
Коментар
-
Честито!С здраве да я караш и много да те слуша!Покарай я малко,свикни с нея и тогава решавай точно какво искаш да правиш.За лифт,разчекване и др. работи има много съвети в форума.Аз все още не съм започнал,защото имам работа по Фронтерата след ПТП-то.А друго за каране нямам.Последно редактирано от горския; 06-02-08, 22:21.
Коментар
-
И от мен честито! Много да те радва! Не само е симпатична, ами е и бойна машинка. Вече от доста нагледни примери съм се уверил.
Ако искаш да усъвършенстваш придобивката, а още не си се занимавал с това (какъвто е и моят случай), ти препоръчвам да видиш внимателно темата на Дявол Коледа за подобренията по новия му Спиро. (Ако още не си я видял). Хубав пример за стъпка по стъпка, като се почне от кота нула.
Поздрави!Искам България чиста!
Коментар
-
Честито колега много да те слуша и радва. Чакаме снимка
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар