Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Боди лифт на витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Боди лифт на витара

Дойде време да направим и боди лифт на витарката . Ето как започнахме :

Отпред трябва да се свалят фаровете

всички гайки на тампоните се развиват ( по 4 от всяка страна ) .

Ето какъв тампон използвахме :

5.4 см висок, точно 2 пъти повече от оригиналния тампон, по твърд и със метална шайба от 2те страни .

Искаше ни се да се получи така :

Но и това не е зле :

Крайния резултат :

А патфайндера изглежда като комби пред джипката

Най-добрия реглаж на преден и заден мост

До: Боди лифт на витара

Сега ще мирясаш за 2-3 месеца.....
    после пак някъв лифт....

Коментар

Малко тракторче
      Grand Vitara 2.0 16V (J20A)

Коментар

Колега лифта е стана супер

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
          Сега ще мирясаш за 2-3 месеца.....
          после пак някъв лифт....
          ....другия път ще го пратя на автомивка да си измие джипа отдоло, и тогава лифт Като излязох днес под джипа целия ... мармалад
          Ето малко снимки в сравнение с една "стандартна Витара"

Другия уйкенд е моят ред, suspension + body lift, крайният резултат е ясен
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
            крайният резултат е ясен
            Само ще трябва да ти измислим някакви гуми за средец .... май имам една идея

Коментар

Мога ли да попитам откъде взе комплекта за бодилифта и ако може да кажеш и цената? Благодаря ти предварително и да те похваля, че се е получило много добре Тракерчето.

Коментар

Първоначално публикуван от himera Преглед на мнение
                Мога ли да попитам откъде взе комплекта за бодилифта и ако може да кажеш и цената? Благодаря ти предварително и да те похваля, че се е получило много добре Тракерчето.
                Ръчна изработка

Коментар

Добри, нямам думи. Браво. А как е като стабилност? Успя ли да я покараш вече?

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                    Добри, нямам думи. Браво. А как е като стабилност? Успя ли да я покараш вече?
                    Покарах я, даже се окопах 1 път като стабилност не усещам разлика, то купето е леко, няма какво толкова да се усети ... рамата, двигателя и мостовете пак са си ниско долу ...

Коментар

Браво колега получило се е страхотно.Но нещо ще трябва да преправяш предната броня че е останала на по ниско .Това е мое мнение.

ПС Витарката е станала страхотно
                      Поздрави и чао

Коментар

Първоначално публикуван от <bedniagizmi> Преглед на мнение
                        Браво колега получило се е страхотно.Но нещо ще трябва да преправяш предната броня че е останала на по ниско .Това е мое мнение.

ПС Витарката е станала страхотно
                        Поздрави и чао
                        Ще им дойде времето и на броните, този уйкенд ще правим същата операция на моята Витара, а след това ще направим по един комплект нови брони.Имам една интересна идея за задна броня....но всичко с времето си
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

колега витарата изглежда зверче имам няколко въпроса. не ми е ясно защо боди лифта като гледам калниците са доста урязани и се предполага че гумите вече не упират а сега с този боди лифт смяташ да слагаш оше по големи гуми ли или просто да изглежда джипа по висок е целта.не се заяждам оценявам труда но гледам хора намалят такива неща и предпочитат да опира от колкото да се обръщат на старнични наклони.
                          поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
                            колега витарата изглежда зверче имам няколко въпроса. не ми е ясно защо боди лифта като гледам калниците са доста урязани и се предполага че гумите вече не упират а сега с този боди лифт смяташ да слагаш оше по големи гуми ли или просто да изглежда джипа по висок е целта.не се заяждам оценявам труда но гледам хора намалят такива неща и предпочитат да опира от колкото да се обръщат на старнични наклони.
                            поздрави
                            Въпреки че калниците са рязани гумите опираха леко, освен това мисля да слагам степенки по натам а ако ги сложа без да правя боди лифт ще пречат . По големи гуми не мисля да слагам ... поне за сега

Коментар

при мен има също леко опиране но това се лекува много лесно
                              с подмянан на дъмпстопите.за мен спецялно е много трудно да слога боду лифт защото следва легализация което води до оше фланци още пари оше вежди и не знам квото им дойде на акъла..
                              вапреки сисчко бих препочел да ми закача в защитите на праговете от колкото височина която ме прави нестабиелен на странични наклони но това е много относително за какво искаме
                              да ползваме машината.
                              интересуваме каква е височината на гумата като е монтирана на джипа и размера
                              поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X