здравейте харесах си една витара но е карбуратор 89г. Бихте ли ми казали удачен вариант ли е.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли Vitara карбуратор
Свий
X
-
До: Има ли Vitara карбуратор
След, като си я харесал .... явно си видял, че има Витара карбуратор!
Защо питаш тогава???
Удачен вариант за какво?
Да возиш 4 кубика дърва .... не става!
Да качиш 4-5 членно семейство с багажа ... и да тръгнеш на някъде, също не става!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
-
Зависи от зависи..... Дълга база става..... 10 чувала въглища съм закарал от Троян до Рибарица миналата зима......Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеСлед, като си я харесал .... явно си видял, че има Витара карбуратор!
Защо питаш тогава???
Удачен вариант за какво?
Да возиш 4 кубика дърва .... не става!
Да качиш 4-5 членно семейство с багажа ... и да тръгнеш на някъде, също не става!Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Поптих ви защото след като обоколих няколко майстори ми казаха, че са само моно инжекция и пълна. Въпросната е къса база.Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнениеМоята е такава и съм доволен.
Коментар
-
В Сандански има една, но е с присаден карбуратор от Лада 1200! Според думите на собственика - той е по-доволен от карбуратора, отколкото от моноинжекцията! Пак повтарям - това го знам от собственика на Витарата! Аз не разбирам много та може и да са ме заблудили нещо, но собственика твърдеше че карбуратора е паснал на мястото на моноинжекцията без преработки, само с една гарнитура! Интересно ми е дали е възможно или са ме ментосали нещо?"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
дървени въглища за скарата ли?Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеЗависи от зависи..... Дълга база става..... 10 чувала въглища съм закарал от Троян до Рибарица миналата зима......
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Не бе, Тедо, донбасски пресети за локално парно.....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар