Четох из форума, че Витарата може да върви с 140км/ч, т.е. да ги поддържа на дълъг път. Въпросът ми е: това при какви обороти? Знам, че не е добре за двигателя да се сили над 4000об./мин. Съответно - на тези обороти на 5 скорост каква е скоростта?Става въпрос за 1,6, 97к.с., дълга база.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
скорост/обороти на Витара
Свий
X
-
До: скорост/обороти на Витара
Първоначално публикуван от Stanchev Преглед на мнениеЧетох из форума, че Витарата може да върви с 140км/ч, т.е. да ги поддържа на дълъг път. Въпросът ми е: това при какви обороти? Знам, че не е добре за двигателя да се сили над 4000об./мин. Съответно - на тези обороти на 5 скорост каква е скоростта?Става въпрос за 1,6, 97к.с., дълга база.
А ти ако имаш такава Витара защо не я настъпиш и сам да видишDJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
-
Е,нямам.. Но мисля да се сдобия с такава. Затова и питам за информация, която не съм срещнал във форума. Иначе ми харесва Дайхацу Фероза, но му е много малък багажника и въобще е по-неподходящ за дълъг път (когато се наложи, а си се налага).
Коментар
-
Първоначално публикуван от Stanchev Преглед на мнениеЕ,нямам.. Но мисля да се сдобия с такава. Затова и питам за информация, която не съм срещнал във форума. Иначе ми харесва Дайхацу Фероза, но му е много малък багажника и въобще е по-неподходящ за дълъг път (когато се наложи, а си се налага).
110 е перфектна скорост за Витарата, двигателя е малко над 3000 об/м ,какви са тези 140 км/ч дето ги търсишСамо си вдигаш разхода излишно.
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнениеТо пък Витарата щото има голяяям багажник
110 е перфектна скорост за Витарата, двигателя е малко над 3000 об/м ,какви са тези 140 км/ч дето ги търсишСамо си вдигаш разхода излишно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеЕдин "печен" шофьор от нашето ТКЗС ми казвеше: карай със стрелка, сочеща средата на циферблата! Най-икономичен режим и не те спират полицаите.Може и да е прав.По принцип ми идва малко бавно затова съм на 12.10
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Ами не знам ,аз имам Витара 1.6 16клапана 97кс. и да ти кажа 140 км/ч определено не е нейната скорост, не че не може, но да я поддържа на дълъг път, поне при мен е мъчително и за колата и за 2-мата вътре - понеже като сложиш малко багаж, за повече няма място.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеЕдин "печен" шофьор от нашето ТКЗС ми казвеше: карай със стрелка, сочеща средата на циферблата! Най-икономичен режим и не те спират полицаите.Може и да е прав.
Та иде реч за туй щото всичко се изменява с времето по един необуздаем ,но категорическии начин.
А колега с Витарата,може да потдържа скорост от 140 км/ч.Това означава че часове наред ако караш с такава скорост няма да навреди на двигателя.Друг е въпроса дали разхода няма да е висок и че в купето ще имаш не дотам приятните шум и вибрации.На моята джипка не и дават часове да потдържа високи обороти например,двигателя е създавам за друг вид експлоатация.Последно редактирано от adwokat; 30-01-08, 08:34.Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар