Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се обира луфта на диференциала?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се обира луфта на диференциала?

Здравейте!Имам луфт във диференцяла на Витарата,на ясно съм как се натяга,но може ли да ми каже някой по какво се познава дали съм го натегнал достатъчно?Може ли да го пренатегна и да се съсипе?

До: ilian

Не знам за Витара, но хлабината в главното предаване (ако за това става въпрос), по принцип се мери с индикаторен часовник. И разбира се, ако не е правилната хлабина "можеш да го съсипеш".
    По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

До: Как се обира луфта на диференциала?

Питай някой, дето го е правил, или си свали подробно техническо ръководство, ако има такова.

Трябва така да се настрои "петното" на контакт между колелата, че да е максимално голямо и по средата на зъбите.

Аз имам ръководство за мойта, но въпреки това ако имах твоя проблем щях да я закарам на някой, който го е правил. Може и да има части за сменяне. Изобщо работата е малко тънка и изисква опит. Пък някои части се сменят в комплект понякога, има си точно определен ред на разглабяне и зглабяне, определен ред на регулиране, защото се регулират няколко неща. Все "хубавинки".

Иначе натягането като операция е просто нещо.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X