Значи държа скоростния лост, движа се на скорост и натискам спирачка без съединител след това давам газ и усещам чукване . Предполагам че е луфт в диференциала и се чудя кой може да ми го оправи в Бургас, какъв майстор да търся и какво да очаквам ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Луфт в диференциал ?
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
До: Луфт в диференциал ?
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеГолеми са ти Кобрите.Кардана е първото,диф-а е след това...Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
[quote=nikito776;297480]Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеГолеми са ти Кобрите.
Грешка!!! МАЛКИ са му кобритеНай-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнениеЗначи държа скоростния лост, движа се на скорост и натискам спирачка без съединител след това давам газ и усещам чукване . Предполагам че е луфт в диференциала и се чудя кой може да ми го оправи в Бургас, какъв майстор да търся и какво да очаквам ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеВ понеделник живот и здраве заповядай.Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
Ако не си със шпер може да са ти се изронили сателитите и планетите!Ако е така можеш да завариш диференцяла преди да си го съсипал напълно!Така го блокираш и трудно ще го счупиш!А моя има луфт и ако знае някой да ми каже до колко мога да го натегна!?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар