Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ролбар за Vitara Exclusive

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ролбар за Vitara Exclusive

Здравейте, не знам защо,но подозирам, че в тези среди ролбара не е наи-таченото нещо, но.... искам на тази отзад да сложа такъв като на по-голямата - някои ще даде ли съвет къде да отида - нямям никаква представа за тези неща
    Прикачени файлове

До: Ролбар за Vitara Exclusive

От къде си?

Коментар

от София

Коментар

искам да питам и +- колко може да струва подобен ролбар- за да не ме преметнат някъде, че имам и други неща да правя и нямям излишни пари в момента

Коментар

В жк. Дружба. "Ем Комплект-33" или на ул. "Любен Кондаков". Покрай ТЕЦ-а посока метан станцията, последния портал вдясно. На портала питай охраната. А за цената, зависи какъв е материала и броя на сгъвките. Цените почват от 18 лева на метър.

Коментар

Много благодаря за инфото, тази улица "Любен Кондаков" не мога да я открия в bgmaps.com, но ще я потърся по картите. Мерси още веднъж!

Коментар

Караш по "Цветан Лазаров" посока "Димитър Пешев". На "Д. Пешев" завиваш на дясно и веднага след оградата на ТЕЦ-а наляво. Накрая на улицата от дясната страна е нова сграда със син портал и будка за охраната. Тази улица която върви покрай оградата на ТЕЦ-а е "Любен Кондаков". На нея се намира и сервиза за полицейските автомобили.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X