Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТАРСЯ РИСЙОР ЗА САМИРАЙ ЗАДЕН

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ТАРСЯ РИСЙОР ЗА САМИРАЙ ЗАДЕН

ТАРСЯ РИСЙОР ЗА САМИРАЙ ЗАДЕН, ЗА МОЙ ПРИЯТЕЛ
    Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм

Ми

Мисла че имам само основния лист ако ти върши работа мога да ти донеса? Ако ще го искаш снеми размера на този който е за да него объркам със заден че той е малко по къс!
    4ао
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Re: Ми

да той основния е само счупен тоя големия дето се хваща с тампон за купетосамо тоя лист дай някви кординати тел или нещо от рода щото аз съм от кърджали за да може да се разберем

Коментар

Re: Ми

ДИНИ как да се свържа с теб за да се разберем за рисйора?

Коментар

Сори

сори за закъснението, но немога вече да смогна и да в нета да влизам щото немам каде да живея сега и е малко сложно! Ми значи аз съм си във Враца и съм от Враца! В момента съм тука, но в понеделник си заминавам! Ако се интересуваш от ресора звани на 0898 623 981 това ми е телефона, но ме интересува дължина за да него объркам с предния! Защото незнам какъв имам утре ще ти пиша точни размери от това което имам и ти ще прецениш! Пари нетарса никакви важното е да ти свърши работа!
          4ао

Коментар

ми

99 процента е заден защото съпоставен до предния е по дълъг! Нo нека премерим да е сигурно! Занчи 95 е като положиш ролетката по извивката демек да прилепва по ресора! И мериш от едното уше не от центъра му ами от ъгъла в който се затварич кръга! Малко сложно го обясних ама ... немам време! Значи 95см ако ти е тва е твоя ресор! Утре най-късно ми кажи за да го взема с мене и да видим как да ти го прата!
            4ао и успех!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X