Здравейте,днес покарах малко на 4H и забелязах че индикацията 4WD от време на време изчезва и пак се появява.След това доста си светна постоянно и не мръдна.А когато включих 4L,никаква индикация не се появи на таблото-остана да си свети 4WD.Въпросът ми е дали е нормално това?Колата е Сузуки Гранд Витара 2.0HDI 109ps 2004 година.Благодаря ви предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
4WD премигва!Нормално ли е?
Свий
X
-
От: 4WD премигва!Нормално ли е?
Не, не е нормално. Най- вероятно се е прекъснало кабелчето на "датчика" за положение на лоста за 4х4 и при вибрации прекъсва връзката. Намира се в основата на лоста, под декоративната гума/кожа на същия лост за превключване на 4х4.Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 99г.
Opel Corsa 1.7д 98г
-
От: 4WD премигва!Нормално ли е?
а и сигнала минава през компресора . аз не можах да го елиминирам (компресора) и да ползвам само датчика от раздатката. при мен предния мост е преработен и е чисто механичен. принудих се да оставя компресора само заради индикацията 4х4 . консултирах се и с Ив. Попов и той след 2002 г не можал да избегне компресора . дано да е това което казва колегата или самият датчик да прави бела. дори се сещам , че сложих компресор ,който не работеше на друга ГВ и практически ползвам само ел част от него.899180483
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар