За да не спамим темата на колегата mishelmoto смятам да поговорим тук относно това, което смятам да направя с моя дзвер.Идеята е следната имам донор за нов двигател това е старата ни Омега 2,0 кубика която така или иначе става вече само за части двигателя и скоростите са запазени смятам тези дни да я вкарам за разглобяване и отделяне на нужното ми,ще се опитам да запазя компютъра и инсталацията и да се пробвам да сложа двигателя както е с инжекционна за това ако имате и идеи какво да сваля и запазя ще съм радостен да ги споделите,ако някои има и мануал за Омега да даде също ще ми е в помощ.Смятам да сложа двигателя заедно със скоростите и охладителната система тоест радиатора със скъсяване и удължаване на кардани нямам да имам проблем имам си стругар у дома.Ще съм благодарен на всякакви идеи от ваша страна и ще ви държа постоянно в течение на това какво се случва надявам се накрая да се получи това което искам.
Така колеги давайте идеи как да сложа двигател от Опел Омега на моя Самураи двигателя е наличен само трябва да го сваля от старата кочина,знам че става защото съм виждал такава преработка ако знаете някакви тънкости и желаете да ги споделите ще съм благодарен.Като начало как стой въпроса с инжекциона смятам така или иначе да съм на газ но ми се ще да работя и на бензин.
Първоначално публикуван от koko11
Преглед на мнение
Коментар