Започна ловния сезон и лекия офроуд свързан с него. И хоп - установих (по неприятния начин - когато вече бях в калата), че нямам 4х4. Първо мислех, че е раздатка, но след по-обстоен оглед с повдигане на двете предни колела, се оказа, че проблемът е в диференциала. Като въртя кардана, само едната - късата полуоска "иска да се завърти" като помръдва 2-3мм. Съответно при завъртане на едната гума другата си стои като паметник. Няма ръчни хъбове.
Та молбата ми е, ако някой има представа какъв може да е проблема, да даде идеи. Целта е да съм готов с елементи за подмяна като запоне ремонта, за да не стоя на канала повече от ден два. Ясно ми е че "трябва да се разглоби" за да се види проблема, но все пак да има някаква подготовка
Предварително благодаря!
Та молбата ми е, ако някой има представа какъв може да е проблема, да даде идеи. Целта е да съм готов с елементи за подмяна като запоне ремонта, за да не стоя на канала повече от ден два. Ясно ми е че "трябва да се разглоби" за да се види проблема, но все пак да има някаква подготовка
Предварително благодаря!
Коментар