Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Грешки GV - J20A

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Ами вероятно няма да е проблем да я върна,но по рама на колата и каталог с този номер излиза Бош,както и се засича по оригинален номер на резервна част.....
    Другия вариант е Дензо с около 30 лв отгоре,но я дава заменяема точно с този бош.....
    Тъпото е,че сервизите вдигат рамене и не може човек да се довери на никой майстор да му свърши работа кадърно и разумно,като срок и пари.
    Последно редактирано от viking; 13-11-19, 12:02.

    Коментар


    • #17
      Първоначално публикуван от didoee Преглед на мнение
      Колега, ако можеш върни "универсалната ламбда сонда Бош" преди да си правил каквото и да е, защото няма да се получи с нея . Оригиналната 1-ва ламда е широколентова , а универсалната не. Вече участвах в "този филм". Спасението е втора ръка на малко км от някоя "блъсната англичанка примерно", може и от 1.6 двг-то (както направих аз), но трябва да преправите буксата. Естествено с нова (около 300лв ) ще е най добре Успех.
      Вчера я смених и засега с Бош-а работи....

      Коментар


      • #18
        Радвам се. Това значи ,че сондата ти Бош не е обикновенна/универсална, а е широколентова (повечето са с по-голям топлинен щит/шайба).По-принцип и с универсална с точното съпротивление на подгрева колата върви, но доста странно и неикономично. Говорим за 1 ламбда преди катализатора, нали? Колко ти струва ламбдата (по цената може да се ориентираме каква е)?

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X